Kunstgras kopen

Kunstgras kopen bij Kunstgrasland

Kunstgras kopen

Bij Kunstgrasland kun je kunstgras kopen van uitstekende kwaliteit in alle prijsklassen. Wij hebben diverse soorten kunstgras voor jou in huis. Dit gras is de ideale oplossing voor alle mensen die hun tuin graag groen zien, maar het onkruid verdelgen en het maaien liever achterwege laten. Het kunstgras heeft dan ook minimaal onderhoud nodig. Je dient enkel het vuil te verwijderen en regelmatig met een bezem de vezels op te borstelen, zodat het kunstgras zijn uitstraling behoudt.

Wie zijn wij

Kunstgrasland heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunstgras. Wij leveren aan de vakhandel en plaatsen in opdracht van aannemers, hoveniers, winkeliers en particulieren. Kunstgrasland is het gehele jaar geopend, kijk voor onze openingstijden op de website. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen alle vragen beantwoorden, dus ook de moeilijke vragen!

 

Online bestellen

Je kunt snel, veilig en simpel online bestellen via de webshop of je komt je bestelling afhalen bij ons centrale magazijn te Beek en Donk. Als je het kunstgras snel nodig hebt, dan kun je gebruik maken van onze unieke “Cash & Carry” formule. Kijken, kopen en direct meenemen!

Spelend kind

Kunstgras aanleggen

Advies

Als je advies wilt of wilt weten wat het kunstgras gaat kosten, al dan niet inclusief leggen, dan hebben wij behoorlijk wat informatie van je nodig! Denk daarbij aan de volgende dingen:

 Prijs bepalende factoren:

  • Kwaliteit en het type kunstgras?
  • Zelf leggen of laten leggen?
  • De afmetingen van het gazon?
  • Moet er gelijmd worden, zo ja, hoeveel?
  • Is de ondergrond geschikt voor kunstgras?
  • Hoeveelheid grondwerk moet er verricht worden?
  • Wil je zelf werkzaamheden verrichten, graafwerkzaamheden?
  • Is het terrein goed toegankelijk? (aan- en afvoer materieel)

 In het kort komt het erop neer dat: het kunstgras, de benodigde materialen en het aantal man uren de prijs bepalen!

 

Offerte aanvragen

Voor een offerte hebben wij bovenstaande informatie nodig, een aantal foto’s van de situatie ter plekke, een plattegrond of tuinplan met de afmetingen. Neem zoveel mogelijk informatie mee als je naar ons toe komt! Als je een offerte wilt aanvragen tijdens een bezoek aan kunstgrasland, dan kun je het beste vooraf telefonisch een afspraak maken met één van onze adviseurs. T. +31-(0)492-31 97 82

Kunstgras detail

Duidelijk over gras

Wie kunstgras wil kopen doet dat veilig en vertrouwd bij ons. Wij kunnen je adviseren over het gras waarvan wij denken dat het past bij jouw situatie. Het gras is uitermate geschikt voor gebruik het hele jaar door en kan op diverse plaatsen worden gelegd. Hierbij kun je denken aan gras op een dakterras, als rand rond het zwembad of als ondergrond bij de speeltoestellen in de tuin.

Wanneer je overweegt kunstgras te kopen kun je eens langskomen op onze vestiging in Beek en Donk of vul ons informatieformulier in voor meer informatie. Bijna alle soorten uit ons assortiment zijn direct leverbaar.

Of dat je nu op zoek bent naar Budget, Basic, Solid of Ultra kunstgras. Bij Kunstgrasland vindt je hetgeen dat in je omgeving past.

Kijk voor actuele kunstgras aanbiedingen in onze webshop.

 

Kunstgras showtuin

Kunstgras moet je voelen en ervaren. Om je te laten zien hoe kunstgras eruit ziet hebben wij een showtuin aangelegd, waarin je al onze kwaliteiten kunt bekijken. Laat je inspireren en kom vrijblijvend kijken in onze showtuin. Als je wilt kan een collega je te woord staan en de koffie wordt vers gezet!

Happy gras logo

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop