Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Werkwijze Kunstgrasland

Kunstgrasland werkwijze

Compleet pakket

Er is inmiddels een enorm aanbod in kunstgras. Niet verwonderlijk als je naar de voordelen ervan kijkt. Het maken van een juiste keuze is dan ook een lastige klus. Vaak weet je niet wat de herkomst van het kunstgras is en dat is juist zo belangrijk. Ons motto is dan ook: ‘Als je de herkomst van het gras niet kunt achterhalen, kun je nooit de kwaliteit bepalen.’

Garen bepaalt kwaliteit

Er zijn verschillende garensoorten op de markt, die samen met de constructie van het kunstgras de kwaliteit bepalen. Als de garens en de productieomstandigheden niet met elkaar in overeenstemming zijn, dan zal dit de duurzaamheid negatief beïnvloeden. Er ontstaan bij een mindere kwaliteit voortijdig looppaden. De grasvezels hebben snel de neiging te pletten, verarmen sneller en herstellen niet meer.

hek zonnestralen gras

Uitvoerig getest

Wij testen al onze kwaliteiten, voordat wij ze te koop aanbieden. Bovendien vragen we technische specificaties en (TNO-)testrapporten op. We checken de constructiewijze en beoordelen de kwaliteit op basis van de gebruikte grondstoffen.

Inkoop bij Europese fabrikanten

Wij kopen zoveel mogelijk in bij Europese fabrikanten. Dit komt niet alleen de kwaliteit ten goede, maar sluit ook de kans op aanwezigheid van zware metalen uit. Dit is veiliger voor mens en dier. Doordat wij rechtstreeks met fabrikanten samenwerken, blijven we bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Voorbeeldstaal aanvragen

Het is en blijft lastig om via het scherm een keuze te maken. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om een voorbeeldstaal aan te vragen. Zo weet je precies wat je koopt.

Bestellen

Heb je een geschikte kwaliteit gevonden? Je kunt heel eenvoudig en veilig bestellen via internet. En uiteraard kun je ook terecht in onze winkel in Beek en Donk (nabij Eindhoven). Om teleurstellingen achteraf te voorkomen, kun je het beste een bezoek te brengen aan onze showtuin. Hier kun je al onze kwaliteiten bekijken en staat ons gekwalificeerde team voor je klaar.

Afhalen of Afleveren

Je kunt je bestelling grastapijt afhalen bij onze winkel in Beek en Donk. Desgewenst kunnen we je bestelling bij je thuis afleveren. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling en je woonplaats. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden >>

Aanleg & Onderhoud

Het vakkundig aanleggen van kunstgras is een hele klus, die om vakmanschap en ervaring vraagt. Je kunt dit uiteraard in eigen beheer realiseren, maar wij kunnen dit ook geheel of gedeeltelijk voor je uit handen nemen.

Tot gauw! Bij Kunstgrasland

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop