Kunstgras met kinderen en huisdieren

Kunstgras met kinderen en huisdieren

Als de kinderen door de tuin rennen en ze zitten voor de zoveelste keer achter elkaar aan, ga er dan maar van uit dat het kunstgras op de proef wordt gesteld. Kies dan voor een kunstgrassoort dat past bij het gebruik, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. En laat de kinderen uit de buurt maar komen spelen!

Weet wat je koopt!

Hoe weet je wat je koopt? Koop bij een speciaalzaak dan krijg je waar voor je geld.

Ruik voor de aardigheid eens aan een grasmat. Wrijf er met je hand over en ruik dan aan je hand. Petroleum lucht? Wees dan zeker voorzichtig.

Kies bij voorkeur voor een merkproduct en een Europees product. Vraag eens uit welk soort garens het kunstgras bestaat? Hoeveel weegt het kunstgras per m²? Of kom gewoon naar Kunstgrasland…dan beloven wij dat je goed slaagt! Kunstgrasland doet uitsluitend zaken met betrouwbare partners en producten komen pas in de collectie na langdurig testen en kwaliteitscontroles. Dit komt de kwaliteit en de veiligheid ten goede.

Tot slot: Kies je voor kwaliteit? Dan kies je voor Kunstgrasland.

Huisdieren en kunstgras

Kunstgras en huisdieren gaan heel goed samen, zeker als de kwaliteit kunstgras die je kiest ook geschikt is voor zwaarder gebruik. Borstel af en toe het kunstgras een keer extra op met een bezem. Let wel, honden hebben rituelen en ze gaan meestal op dezelfde plek liggen, vandaar dat we een goedkoop kunstgras gazon dan afraden.

Kindvriendelijk

Niet ieder gazon is kindvriendelijk. Soms zijn er verborgen gevaren als er restanten van hulpstoffen tijdens de productie van het kunstgras achterblijven. Zink-, lood- en cadmiumvrij moet het kunstgras zijn. In sommige landen is het niet ongebruikelijk dat deze stoffen tijdens het fabricageproces worden ingezet om e.e.a. te bespoedigen… Het hoort niet in het kunstgras en wij verkopen uitsluitend kunstgras producten die geproduceerd zijn binnen Europa. Tevens wordt er sterk gelet op het milieu en de afvalstromen.