Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Kunstgras in de tuin

Kunstgras in de tuin

Kunstgras in je tuin

De aanleg van kunstgras in je tuin is ideaal voor mensen die zorgeloos willen genieten van een mooi buitenleven. Het hele jaar een groen gazon, maar niet het vervelende werk dat er normaal gesproken bij komt kijken. Bij Kunstgrasland kun je terecht voor diverse soorten kunstgras. Niet alleen voor je kunstgras tuin, maar ook voor een terras of balkon is het ideaal. Ook is kunstgras uitermate geschikt als ondergrond bij een speeltoestel of voor een rand om het zwembad. Ons nieuwste kunstgras is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden en laat het woord “kunst” maar weg!

 

Showtuin Beek en Donk

Kunstgras moet je zien, voelen en ervaren. Om een idee te krijgen van hoe kunstgras op zijn mooist is in een hedendaagse tuin, hebben wij een unieke showtuin aan laten leggen. Alle kwaliteiten uit de collectie zijn hier te bekijken. Beleef het kunstgras en laat je verrassen door het mogelijkheden. Je tuinideeën komen tot leven bij Kunstgrasland. Welke soort kunstgras in jouw geval het beste is, kunnen wij nader bepalen tijdens een gesprek in ons bedrijf. Kunstgras koop je niet iedere dag en we gaan niet over één nacht ijs! De showroom van Kunstgrasland is het gehele jaar geopend. Kom vrijblijvend langs of maak vooraf een afspraak met één van onze adviseurs.

Online bestellen

Beste je kunstgras snel een eenvoudig in onze webshop. Vervolgens kun je er voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op een specifieke dag en tijd maar wanneer je de bestelling liever persoonlijk op haalt is dat natuurljk ook mogelijk. Als je het kunstgras snel nodig hebt, dan kun je gebruik maken van onze unieke “Cash & Carry” formule. Kijken, kopen en direct meenemen!

 

Zorgeloos kopen

De kunstgras collectie is beoordeeld door onze experts. Onze specialisten kunnen al jouw vragen beantwoorden en in de unieke showtuin kun je alvast wegdromen terwijl wij je helpen om jouw tuinwensen in vervulling te laten gaan. Kunstgrasland heeft alles in huis om jou een zorgeloos gazon te bieden.

Onderhoud

Kunstgras in tegenstelling tot graszoden kent nauwelijks onderhoud. Bij kunstgras in je tuin hoef je slechts met een aantal zaken rekening te houden zoals het af en toe verwijderen van vuil en met de bezem het kunstgras tegen de haren instrijken. Op deze website vind je een overzicht van alle soorten kunstgras uit ons assortiment. 

Voordelen

Een kunstgras tuin biedt vele voordelen. Wij hebben een uitgebreid keuzeprogramma in de aanbieding. Het gras is te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Dankzij kunstgras behoren maaien, onkruid verdelgen en bemesten straks voorgoed tot de verleden tijd. Een van de grote voordelen is dat je Het leggen van kunstgras heeft vele voordelen, je kunt het plaatsen op plekken waar om diverse redenen geen echt gras kan groeien. Ga jij binnenkort zelf kunstgras leggen? Wij geven je graag een aantal goede tips voor het leggen van kunstgras.
Of je nu op zoek bent naar Budget, Basic, Solid of Ultra kunstgras. Kunstgrasland biedt hetgeen dat in jouw omgeving past.

Kunstgras aanleggen

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop