Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Showtuin

Onze ervaring is dat je kunstgras echt moet zien en voelen, voordat je een weloverwogen keuze kunt maken voor welk type gras je wilt gaan. Wij hebben in Beek en Donk een showtuin aangelegd, waar je alle soorten kunstgras kunt ervaren en kunt zien wat de mogelijkheden zijn met de verschillende soorten kunstgras, balkon, terras, siergazon, speelgazon.

 

Afspraak

Je bent van harte welkom om spontaan langs te komen in onze showtuin en een kijkje te nemen. De koffie wordt vers gezet!

 

voorbeeld 1 tuin met kunstgras

 

tuin met happy gras
pand

 

vlaggen

 

Advies

Wil je echter een gedegen en uitgebreid advies van ons en eventueel een offerte aanvragen, dan kun je beter even een afspraak maken. Dan kunnen wij je vertellen welke informatie wij van jouw situatie nodig hebben en maken we graag tijd voor je vrij.

Showroom

Naast de showtuin, kun je ook altijd terecht in onze showroom. Daar kun je naast de nieuwste kunstgrascollecties zien wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van kunstgras. De showroom en de showtuin zijn het hele jaar te bezoeken en je komt nooit voor niets, want er is altijd iemand die je op weg helpt met al je vragen!

 

 

voorbeeld 3

 

voorbeeld 5
multisports

 

showtuin

 

Kunstgras showtuin

Kunstgras moet je voelen en ervaren. Speciaal om je te laten zien hoe kunstgras overkomt, hebben wij een unieke showtuin aangelegd. Hier kun je al onze kwaliteiten bekijken en staat ons team je met raad en daad terzijde. Wij laten je bovendien zien dat de natuurlijke uitstraling van ons kunstgras in elk tuinontwerp past.

 

 

Gerealiseerde tuinen

Hieronder vind je een foto's van de showtuin van Kunstgrasland in Beek en Donk. Daaronder vind je een aantal tuinideeën. De tuinen van tevreden klanten.

 

fontijn

 

voorbeeld 6

 

compleet
voorbeeld 1

 

voorbeeld 2

 

tuin met happy gras solid