Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Happy gras Kunstgras

Happy gras kunstgras

Happy Gras kunstgras

Als je voor kunstgras kiest, heb je vier seizoenen per jaar een stralend gazon. Je hoeft niet meer te maaien, bestrijdingsmiddelen te gebruiken, probleemplekken te behandelen of te sproeien, door het leggen van kunstgras houd je tijd over!

In onze webshop en showroom verkopen we de volgende Happy Gras kunstgras collecties: 

Kunstgrasland is exclusief dealer van Happy Gras kunstgras in de Benelux. Alle series kunstgras van dit vooraanstaande merk staan voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Per serie verschillen de toepassingsmogelijkheden, de Basic collectie is bijvoorbeeld ideaal bij een normale belasting van je tuin, balkon of terras, de Solid collectie heeft een ‘ingebouwde moslaag’, waardoor het gras er nog natuurgetrouwer uitziet en uitstekend bestand is tegen een zwaardere belasting, en de Ultra collectie heeft zwaardere garens en een speciale ‘rootzone’, waardoor het gras heeft een hoge sierwaarde en is bestand tegen intensiever gebruik..

 

Happy gras logo

 

 

Wat ze in ieder geval allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze praktisch, sterk en solide zijn, duurzaam en onderhoudsarm, dat ze comfortabel aanvoelen aan je voeten en er realistisch uitzien. Ze hebben alle kwaliteits- en milieueisen doorstaan en zijn daardoor gegarandeerd een goede koop. Wij kunnen je hierover uitgebreid adviseren.

Bestel online of bezoek onze showtuin

In onze webshop vind je alle informatie en tips die je nodig hebt om een keuze te kunnen maken tussen de verschillende kwaliteiten, om meer te lezen over de voordelen en de actuele aanbiedingen te zien en handige tips voor het leggen. 

En in onze showtuin in Beek en Donk, bij onze showroom, kun je de kwaliteit van Happy Gras kunstgras met eigen ogen zien en zelf ervaren. Je kunt het kunstgras zelfs meteen meenemen als je wilt! Heb je nog vragen of wil je graag een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook het leggen van het kunstgras kun je door Kunstgrasland laten doen. Voor een eerlijke prijs!

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop