Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

kunstgras tuin

Kunstgras tuin

De aanleg van kunstgras in een tuin is de ideale oplossing voor mensen die graag een groen gazon hebben maar niet genoeg tijd hebben om het gras te onderhouden. Bij Kunstgrasland uit Beek en Donk kunnen we je helpen aan diverse soorten kunstgras. Het gras is uitermate geschikt voor een terras, als rand om het zwembad of als ondergrond bij een speeltoestel. Ons nieuwste kunstgras is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden.

 

Advies over kunstgras

Wij kunnen je adviseren over het gras dat het beste bij jouw specifieke situatie past. De showroom van Kunstgrasland is het gehele jaar geopend. Kom vrijblijvend langs of maak vooraf een afspraak met één van onze adviseurs. Om je te laten zien hoe kunstgras er in het echt uitziet en om je een indruk te geven hoe kunstgras op zijn mooist is in een moderne tuin, hebben wij een unieke showtuin aan laten leggen. Alle kwaliteiten uit de Kunstgrasland collectie zijn hier te bewonderen.

Wij geven vorm aan jouw tuinideeën!

 

 

Kopen zonder spijt

Kunstgrasland heeft alles in huis om je een zorgeloos gazon te bieden! Onze collectie is compleet, de showroom is de plek waar al jouw vragen beantwoordt worden, in de unieke showtuin kun je alvast wegdromen en ons gespecialiseerde personeel helpt je om jouw tuinwensen in vervulling te laten gaan! Nu weet je zeker dat niets aan toeval wordt overgelaten en dat je bij ons kunt kiezen zonder spijt!

Kunstgras bestellen of afhalen

Als toonaangevend kunstgrasbedrijf in Nederland en België had Kunstgrasland als eerste een webshop in haar website geïntegreerd! Je kunt hier snel, veilig en simpel online bestellen via de webshop.

Daarnaast bieden we je ook de optie om  jouw online bestelling ook afhalen in ons centrale magazijn te Beek en Donk. Als je het kunstgras snel nodig hebt, dan kun je gebruik maken van onze unieke “Cash & Carry” formule. Kijken, kopen en direct meenemen!

 

Voordelen van kunstgras in je tuin

Dankzij kunstgras in jouw tuin behoort maaien, onkruid verdelgen en bemesten straks voorgoed tot de verleden tijd. Wij hebben een uitgebreid keuzeprogramma voor je in de aanbieding. Het gras is te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Het grote voordeel is dat kunstgras ook gelegd kan worden op plekken waar om diverse redenen geen echt gras gelegd kan worden.

Onderhoud

Bij kunstgras in jouw tuin hoef je slechts met een aantal zaken rekening te houden zoals het verwijderen van vuil en indien nodig het bijvegen van het strooisel. Op deze website vind je een overzicht van alle soorten kunstgras uit ons assortiment.

Of dat je nu op zoek bent naar Budget , Basic , Solid of Ultra kunstgras. Bij Kunstgrasland vind je hetgeen dat in jouw omgeving past.

Kijk voor actuele informatie over kunstgras kopen voor jouw tuin.

 

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop