Kunstgras in je tuin

Goedkoop kunstgras aanschaffen bij Kunstgrasland

Goedkoop kunstgras

Kunstgras kopen is een behoorlijke investering. Daarom biedt Kunstgrasland goedkoop kunstgras. Wil jij je vrije tijd liever besteden aan andere dingen dan je tuin onderhouden? Bestel dan je kunstgras goedkoop in onze webshop. Naast de standaard groene kleur hebben wij ook kunstgras in het rood, wit, zwart of bruin. Het enige dat je een paar keer per jaar hoeft te doen is het vuil van het gras verwijderen en indien nodig wat instrooizand er in te vegen. Met goed onderhoud verleng je de duurzaamheid van het gras.

goedkoop kunstgras

Goedkoop… duurkoop

Doe in elk geval geen concessies op de kwaliteit van het kunstgras, want goedkoop kan duurkoop worden. Door in te kopen bij enkele Europese fabrieken, kan Kunstgrasland datgene inkopen waar zij 100% achter staat. We letten op specificaties, de uitstraling, type vezels, de rug, verlijming op de naden, de zetting, het milieu en de constructie van het kunstgras. Wij kopen uitsluitend rechtstreeks af fabriek grote hoeveelheden in, waardoor de prijzen lekker laag zijn en dat is ook in jouw voordeel!

 

Kunstgras voordeel

Als echt goedkoop niet goedkoop genoeg is, dan bieden we extra kunstgras voordeel via de Kunstgrasvoordeelhal. Daar worden de uitlopende collecties, partijen en opruiming van Kunstgrasland aangeboden. Je vindt hier geweldig mooie kunstgras kwaliteiten met de hoogste kortingen. Op zoek naar voordelig kunstgras? We hebben geen kunstgras vanaf  € 0.75, maar wel heel voordelig kunstgras, vanaf € 7,95 per m2.

Kunstgras sprieten

Stalenbox

Je kunt in de Kunstgrasvoordeelhal ook meteen naar de stalenbox met 3 x de “Beste koop” kunstgras in de verschillende prijsklassen kijken. Bestel de stalenbox gratis en je ontvangt de mooiste kunstgrassen met hoge kortingen!

Het hele jaar groen gras

Het hedendaagse kunstgras is niet van echt gras te onderscheiden. Het gras kan ook geplaatst worden op verschillende plekken zoals een dakterras of een tuin. Het gras leent zich perfect voor spelende kinderen en kan gedurende het hele jaar intensief gebruikt worden. Wehebben kunstgras in verschillende kleuren.

Zelf geld verdienen

Zelf kunstgras leggen is aan te raden als je een kunstgras gazon goedkoop wilt houden. Door zelf te eggen, of met de hulp van anderen kom je al snel een heel eind! Om het makkelijk te maken heeft Kunstgrasland op haar homepage een leginstructie geplaatst.

 (Download de leginstructie (PDF bestand - 2,2 MB) en print hem daarna meteen uit)

Volgens een vast stappenplan zie je waar je op moet letten en of zelf leggen iets voor je is. De instructie is gevuld met foto’s, tips en trucs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan, alle belangrijke beginnersfouten worden besproken. Print de kunstgras leginstructie meteen uit!

Website en webshop

Onze vernieuwde website is gevuld met aktuele informatie en de gehele collectie van Kunstgrasland.

Je vindt er gegarandeerd goedkoop kunstgras waarnaar je op zoek bent. Je bent van harte uitgenodigd op onze vestiging in Beek en Donk.


Of dat je nu op zoek bent naar Budget , Basic , Solid of Ultra kunstgras. Bij Kunstgrasland vind je hetgeen dat in je omgeving past.

 Kijk voor meer informatie over kunstgras verder op de website en indien je nog vragen heeft, kun je contact met ons opnemen.

Kunstgras aanleggen

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop