Mijn winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting
Kunstgras landscaping

Kunstgras landscaping, sport & spel, zwembad

KUNSTGRAS VOOR LANDSCAPING

 

Toepassingen

De verschillende soorten kunstgras zijn geschikt voor talloze toepassingen. Een druk gezin met kinderen en huisdieren? Welk type kunstgras je moet gaan gebruiken hangt af van de toepassing die je in gedachte hebt en daar stem je de kwaliteit van het kunstgras op af. We onderscheiden grofweg vier verschillende categorieën van kwaliteit binnen ons assortiment:

Budget

Als je niet al te hoge eisen stelt aan het gras, kun je een keuze maken uit de huisselectie van Kunstgrasland. Door gebruik te maken van goedkopere grondstoffen en een eenvoudigere constructiewijze zijn deze soorten verkrijgbaar tegen bodemprijzen.

 • Basic |  Siergras dat met zorg geproduceerd is, een luxere uitstraling heeft en te gebruiken is bij een normale belasting.
 • Solid  |  Als je hogere eisen aan het gazon stelt, maak dan een keuze uit de Solid-collectie. Door haar zachtheid is het zeer kindvriendelijk en dankzij de natuurgetrouwe uitstraling kun je optimaal genieten van een zorgeloos gazon.
 • Ultra  |  Met de Ultra-collectie kies je optimale kwaliteit. Dit kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Bovendien is het zeer duurzaam en onderhoudsarm.
Kunstgras voor bedrijven

Landscaping

Voor het verfraaien van de omgeving van een gebouw of terrein, volsta je met Budget of Basic kwaliteit kunstgras. Bij landscaping wordt het gras niet of nauwelijks belast. Kunstgras op een bedrijventerrein of langs een (toegangs)weg is een mooi en relatief onderhoudsvrij alternatief voor echt gras of andere beplanting dat onderhoud vergt.

Bedrijf of particulier

Je kunt zowel voor je bedrijf als particulier kunstgras kopen bij Kunstgrasland. Ook als je als particulier een groot stuk tuin hebt, of een balkon dat weinig gebruikt wordt, kun je kiezen voor een goedkoper type kunstgras om te landscapen. Zo kijk je het hele jaar door uit op een prachtig gazon.

KUNSTGRAS BIJ HET ZWEMBAD

Een zwembad in de tuin is een droom voor velen. Het is dan ook vervelend als er een lelijk gazon om dat zwembad heen ligt met dorre plekken door het chloorwater. Een andere veel gehoorde ergernis is dat het gemaaide gras in het zwembadwater terecht komt. Deze ongemakken behoren tot het verleden als je kiest voor kunstgras om je zwembad heen. Kunstgras kan tegen een stootje en verkleurt niet door het chloor in het water. Zo blijft je gazon het hele jaar door mooi groen. Ook hoef je niet meer te maaien. Dit scheelt heel veel tijd en moeite die je kunt besteden met lekker genieten van je zwembad.

Kunstgras bij zwembad

Opzetbad

Niet alleen voor mensen die de luxe van een ingegraven of aangelegd zwembad hebben, maar ook voor de opzetbaden en opblaaszwembaden is kunstgras de ideale ondergrond. Een normaal gazon ‘stikt’ van de belasting van een zwembad op het gras. Lelijke geelbruine kringen in het gazon zijn het gevolg. Met kunstgras blijft je gras groener dan groen, het hele jaar door. Al zet je er de hele zomer een zwembad op voor de kinderen.

Ligweide

Met kunstgras kies je voor een altijd groene ligweide rondom je zwembad, zgn. grastapijt. Zo kun je heerlijk zonnen en de kinderen kunnen zorgeloos spelen en spetteren zonder dat je je druk hoeft te maken over het grasveld. Bij Kunstgrasland hebben we verschillende soorten kunstgras waar wij je graag over adviseren. Van siergras dat mooi is om naar te kijken tot kunstgras dat zeer zwaar belast kan worden.

SPORT & SPEL

MULTISPORTS*

Stel je zich eens voor de tuin is de plek, waar je met je gezin het hele jaar kunt genieten van jouw favoriete sporten: voetbal, hockey, golf, minitennis, badminton, volleybal, basketbal,...

Dat kan met MULTI SPORTS van Kunstgrasland!

 Eindeloos genieten van populaire sporten

 • Er zijn ook ‘indoor’-mogelijkheden
 • Uniek en betaalbaar concept
 • Niet seizoensgebonden
 • Elke gewenste maat mogelijk
 • Standaard maat = 12 x 8 meter
 • Bijna onderhoudsvrij
 • Eventueel inclusief belijning en hekwerken
 • Deskundig advies en plaatsing 

Als je weet voor welke sport het kunstgras geschikt moet zijn, kiezen we samen met jou de meest geschikte kunstgrassoort. Indien gewenst kunnen wij compleet maatwerk leveren.

Bezoek de MULTI SPORTS -afdeling van Kunstgrasland in Beek en Donk!

* MULTI SPORTS is een concept van Kunstgrasland. Daarnaast adviseert en levert onze groothandel aan gemeenten en bedrijven. Wij zijn tevens hoofddistributeur van het merk Happy gras. Wij beschikken over een exclusief dealernetwerk, waarmee we zowel hoveniers en als ook winkeliers voorzien van kwaliteitsproducten van Happy gras.

 Showtuin

Als je wilt zien, voelen en ervaren wat kunstgras is en een weloverwogen keuze wilt maken voor het ideale kunstgras voor jouw specifieke situatie, nodigen wij je uit om een kijkje te komen nemen in onze showtuin. Hier kun je aan den lijve ervaren wat de keuze voor kunstgras voor jou kan betekenen.

Multisports kunstgras

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop