PVC trapbekleding

Daarom is trapbekleding van pvc een slimme keuze!

In veel woonprogramma’s wordt de trap bij een metamorfose ook meegenomen. Dat is niet vreemd, want de trap is toch vaak een blikvanger in de ruimte. Het is zonde om de trap niet mee te nemen in de renovatie, want je wil natuurlijk niet dat de trap een negatieve blikvanger wordt in je interieur. Vaak valt de keuze voor trapbekleding op pvc en dat is niet voor niets. Vloerenland vertelt je graag wat meer over de voordelen van trapbekleding van pvc.

Ruime keuze in trapbekleding van pvc

Pvc is er in ontzettend veel kleuren, structuren en dessins, waardoor er altijd een pvc trapbekleding is die bij jouw interieur past.  Kies je ervoor om je trap te laten matchen met je vloer? Of ga je juist voor een contrasterende kleur voor een spannend effect? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Daarnaast kan het natuurlijk zo zijn dat walvisgraat pvc in andere kleuren, afwerkingen en structuren te koop is dan visgraat pvc. Informeer bij Vloerenland naar de mogelijkheden en dessins!

 

De voordelen van pvc trapbekleding

Traprenovaties worden vaak om esthetische redenen uitgevoerd, maar ook veiligheid of gebruiksgemak kan een goede reden zijn om je trap te renoveren. Je trap vernieuwen is altijd een goed idee, zeker wanneer je dit met trapbekleding van pvc doet. Pvc trapbekleding heeft namelijk vele voordelen:

 
  • Pvc is een budgetvriendelijke keuze voor trappen.
  • Geschikt voor de handige doe-het-zelver die zelf een pvc trap wil maken, waardoor het prijskaartje nog aantrekkelijker wordt.
  • Pvc is duurzaam en stootvast en heeft daardoor een lange levensduur. Zelfs bij dagelijks intensief gebruik.
  • Pvc is kleurvast en onderhoudsvriendelijk en blijft daardoor lang mooi. Vocht en vlekken zijn geen probleem.
  • Pvc is dankzij zijn structuur, en zeker in combinatie met een extra antisliplaag, een veilige keuze.
  • Pvc werkt geluiddempend, dus krakende trappen en geluidsoverlast hoeven geen probleem te vormen.

Kies voor pvc trapbekleding

Je leest het al, trapbekleding van pvc heeft zoveel voordelen dat het goed te begrijpen is waarom het zo populair is. Zeker in gezinnen met kinderen! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of kom de mogelijkheden bekijken in onze showroom in Beek en Donk.

  • trapbekleding
  • pvc
  • slimme keuze

Trappen