Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras tuin

hek zonnestralen gras

 

De aanleg van kunstgras in een tuin is de ideale oplossing voor mensen die graag een groen gazon hebben maar niet genoeg tijd hebben om het gras te onderhouden. Bij Kunstgrasland uit Beek en Donk kunnen we u helpen aan diverse soorten kunstgras. Het gras is uitermate geschikt voor een terras, als rand om het zwembad of als ondergrond bij een speeltoestel. Ons nieuwste kunstgras is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden.

Advies

Wij kunnen u adviseren over het gras dat het beste bij uw specifieke situatie past. De showroom van Kunstgrasland is het gehele jaar geopend. Kom vrijblijvend langs of maak vooraf een afspraak met één van onze adviseurs.

Showtuin

Om u te laten zien hoe kunstgras er in het echt uitziet en om u een indruk te geven hoe kunstgras op zijn mooist is in een moderne tuin, hebben wij een unieke showtuin aan laten leggen. Alle kwaliteiten uit de Kunstgrasland collectie zijn hier te bewonderen, wij geven vorm aan uw tuinideeën!

Kopen zonder spijt

Kunstgrasland heeft alles in huis om u een zorgeloos gazon te bieden! Onze collectie is compleet, de showroom is de plek waar al uw vragen beantwoord worden, in de unieke showtuin kunt u alvast wegdromen en ons gespecialiseerde personeel helpt u om uw tuinwensen in vervulling te laten gaan! Nu weet u zeker dat niets aan toeval wordt overgelaten en dat u bij ons kunt kiezen zonder spijt!

Online kopen

Als toonaangevend kunstgrasbedrijf in Nederland en België had Kunstgrasland als eerste een webshop in haar wegbsite geïntegreerd! Je kunt hier snel, veilig en simpel online bestellen via de webshop

Afhalen in Beek en Donk

U kunt uw online bestelling ook afhalen in ons centrale magazijn te Beek en Donk. Als u het kunstgras snel nodig heeft, dan kunt u gebruik maken van onze unieke “Cash & Carry” formule. Kijken, kopen en direct meenemen!

Voordelen

Dankzij kunstgras in uw tuin behoort maaien, onkruid verdelgen en bemesten straks voorgoed tot de verleden tijd. Wij hebben een uitgebreid keuzeprogramma voor u in de aanbieding. Het gras is te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Het grote voordeel is dat kunstgras ook gelegd kan worden op plekken waar om diverse redenen geen echt gras gelegd kan worden.

Onderhoud

Bij kunstgras in uw tuin hoeft u slechts met een aantal zaken rekening te houden zoals het verwijderen van vuil en indien nodig het bijvegen van het strooisel. Op deze website vindt u een overzicht van alle soorten kunstgras uit ons assortiment.


Of dat u nu op zoek bent naar Budget, Basic, Solid of Ultra kunstgras. Bij Kunstgrasland vindt u hetgeen dat in uw omgeving past.

 

 

Kijk voor actuele kunstgras aanbiedingen voor uw tuin in de webshop

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur