Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Kunstgrasmat

Kunstgrasmat

Kunstgrasmat

Zoek jij een kunstgrasmat voor een eerlijke prijs? Dan ben je bij Kunstgrasland aan het goede adres! In ons assortiment kunstgras vind je meer dan 26 soorten kunstgrasmatten. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat we voor ieder budget en voor ieders wensen een passende oplossing hebben!

 

Waarom kunstgras een interessante investering is

De aanleg van een kunstgras gazon is een investering die wij iedereen kunnen aanraden. De tijd die je kwijt bent aan onderhoudswerkzaamheden is namelijk nihil vergeleken met een normale grasmat, zo houdt jij tijd over voor de leuke dingen! Daarnaast ligt je gazon er in iedere periode van het jaar goed bij. Zo weet je ook in de winter zeker dat het gras bij jou groener is dan bij de buren.

Graag zetten we de belangrijkste voordelen van kunstgras voor je op een rij:

  • Vermindert hooikoortsklachten
  • Bespaart tijd op onderhoud
  • Bestrijdingsmiddelen zijn overbodig
  • Bespaart op de waterrekening
  • Vier seizoenen een stralend gazon 

 

Vier soorten kwaliteiten

Om jou te helpen bij het maken van een juiste en verantwoorde keuze hebben we ons assortiment onderverdeeld in vier verschillende categorieën. Op Kunstgrasland.nl kun je onder het kopje ‘serie’ de gewenste collectie selecteren. Nog geen idee welke collectie goed aansluit bij jouw wensen? Bel ons gerust! 

Ultra

De Ultra-collectie van Happy gras staat garant voor optimale en hoge kwaliteit kunstgras. De matten zijn erg duurzaam en behoeven weinig tijd voor onderhoudswerkzaamheden. Happy Gras is daarnaast nauwelijks van echt gras te onderscheiden!

Solid

Stel jij hoge eisen aan je nieuwe kunstgrasgazon? Dan is de Solid-collectie zeker geschikt voor jou! Kunstgras uit de solid categorie heeft een prettige zachtheid waardoor het zeer kindvriendelijk is. De solid-collectie is nauwelijks van echt gras te onderscheiden!

Basic

Zoek jij kunstgrasmatten voor een goede prijs met een luxe uitstraling? Dan is de basis-collectie een goede optie! De matten uit deze collectie worden met zorg geproduceerd waarbij er gebruik wordt gemaakt van de modernste garentechnieken. Dit alles zorgt voor een mooie & luxe uitstraling, en dat voor een mooie prijs.

Budget

De goedkoopste maar zeker niet de minste kunstgrasmatten uit ons assortiment zijn de budget kunstgrasmatten. Deze matten zijn goedkoper omdat worden geproduceert via een eenvoudige constructiewijze. Daarnaast is de budget-collectie gemaakt van goedkopere grondstoffen. Een kwalitatief goede mat voor een goede prijs!

 

Kunstgrasmat kopen bij Kunstgrasland

Bij Kunstgrasland heb je keuze uit diverse soorten kunstgras in verschillende prijsklassen. Je kunt ervoor kiezen om de matten er zelf in te leggen of gebruik te maken van de expertise van onze vakmensen. Alles is mogelijk! Ben jij nog niet overtuigd van onze collectie of heb je behoefte aan meer informatie? Je kunt ons altijd bellen op 0492 - 31 97 82. Een afspraak maken is ook mogelijk! Onder het genot van een kop koffie informeren onze experts je graag over de verschillende mogelijkheden en brengen een passend advies uit dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Tot ziens in Beek & Donk!  

Kunstgras aanleggen

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop