Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

hek zonnestralen gras

Diverse prijzen

Bij Kunstgrasland kun je perfect kunstgras van diverse prijzen verkrijgen. Wij bieden je kunstgras voor diverse doeleinden. Zo kun je het gras plaatsen op plekken waar om bepaalde redenen geen echt gras kan groeien. Daarnaast is het gras uitermate geschikt voor op een balkon, als rand om het zwembad of als terras in jouw tuin. Dankzij de specifieke ervaring in ons vakgebied kunnen wij je adviseren over het gras dat het beste aansluit op de wensen die jij koestert.

Aantrekkelijk geprijsd

Kunstgrasland levert aan gemeenten, overheden, bedrijven en particulieren. Als hoofddistributeur van het merk Happy gras beschikken wij over een exclusief dealernetwerk, waarmee wij hoveniers en winkeliers voorzien van kwaliteitsproducten van Happy gras. Mede hierdoor zijn wij in staat grote volumes af te nemen, waardoor we goedkoper inkopen. Dit is ook in jou voordeel.

Kwaliteit en garantie

Kunstgrasland staat voor kwaliteit. Al onze producten voldoen gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen. Dat betekent dat onze kunstgrasproducten veilig zijn voor milieu. Mens en dier. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden gerecycled. Met vaak maar liefst 5-15 jaar garantie op kleurechtheid, verzeker je je van jarenlang zorgeloos genieten

Een weloverwogen keuze

Niet alleen de prijs van een product is belangrijk, maar laat je voldoende informeren alvorens een keuze te maken. Een overhaaste beslissing zou jammer zijn, want je koopt kunstgras hooguit een paar keer in je leven. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze! Kunstgrasland is op de hoogte van een aantal belangrijke zaken en producteigenschappen die niet over het hoofd gezien mogen worden. Als je aangeeft wat jou wensenpakket is en hoe jouw gezinssamenstelling eruit ziet, dan kun je door ons advies en onze kwaliteitsproducten jarenlang genieten van een mooi aangelegd grastapijt.

Voordelen

Minimaal onderhoud is het grootste voordeel van kunstgras. De kunstgras prijs begint vanaf circa acht euro per vierkante meter. Voortaan kun je de tijd die je besteedt aan maaien en onkruid verdelgen ergens anders aan besteden. Het kunstgras van tegenwoordig heeft een aangename uitstraling. Het plaatsen van dit gras geeft dan ook een uniek karakter aan jouw tuin of terras.

Toepassingen

De kunstgras prijzen zijn tevens interessant voor het bedrijfsleven. Het gras kan bijvoorbeeld gebruikt worden als sportvoorziening voor personeel of voor een mooi groen onderhoudsvrij gazon rondom jouw bedrijf. Bij Kunstgrasland kunnen we je hier op persoonlijke wijze meer over vertellen.Of dat je nu op zoek bent naar Budget , Basic , Solid of Ultra kunstgras. Bij Kunstgrasland vind je hetgeen dat in jouw omgeving past.


Kijk meteen even voor onze actuele aanbiedingen in de webshop