Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Kunstgras Aanbieding - Kunstgras ACTIE

Kunstgras aanbieding Happy gras

Tijdelijk 25% KORTING op onze 3 best verkochte Happy gras kunstgras kwaliteiten

Ja, je leest het goed..

We willen dit seizoen goed starten en wij gunnen al onze klanten een leuke aanbieding, want het leven is er de afgelopen tijd niet goedkoper op geworden.

25% korting op de ORIGINELE verkoopprijzen

Het betreft een ‘Doe het zelf’ aanbieding tegen afhaalprijzen. Je haalt het kunstgras zelf bij ons op en je legt het ook zelf. Tegen een kleine vergoeding kun je je kunstgras thuis laten bezorgen. Op deze wijze zijn wij in staat onze mooiste soorten kunstgras tijdelijk aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen.

Als je de Happy gras Basic 30 mooi vindt kun je al slagen vanaf € 25,40 per m2. Normaal gesproken kost deze kunstgraskwaliteit € 33,95 per m2. Onze bestseller de Happy gras Solid 50 kost normaal € 45,90 per vierkante meter en nu tijdelijk slechts € 34,40 per m2. En tot slot de op een na mooiste kwaliteit Happy gras Ultra 80, die normaal € 49,90 per m2 kost, bieden wij nu tijdelijk aan voor een afhaalprijs van € 37,40 per m2.

Persoonlijk advies

Mocht je advies nodig hebben, dat is natuurlijk geen probleem! Wij bezuinigen niet op de hulp die wij standaard bieden. Neem een plattegrond of tuinschets mee, dan kijken we samen wat de beste keuze is in jouw situatie. Maak ook een paar foto’s van de huidige situatie, dan kunnen wij beter advies geven. Ons team helpt je graag verder.

Kunstgras aanbieding

Online kunstgras bestellen

Je kunt in ons Experience Center XXL en online gebruik maken van deze actie. Kom snel onze showtuin, naar de winkel of shop online, want dan kun je de hele zomer genieten van een groen gazon en kunnen de kids veilig spelen op heerlijke grasmat in de tuin.

Kunstgras direct meenemen

Als deze actie jou iets lijkt, dan adviseren wij je de aanhanger meteen mee te nemen naar onze showroom, want dan kun je thuis dezelfde dag nog aan de slag. Ook als je wat verder weg woont loont een ritje naar Kunstgrasland zich altijd.

Ruime keuze kunstgras

Naast de 3 geselecteerde soorten kunstgras krijg je ook korting op andere soorten kunstgras als je bereid bent te kiezen voor ‘doe het zelven’ en het kunstgras direct zelf mee te nemen. Dus aarzel niet en bezoek de unieke kunstgrasshowtuin van Kunstgrasland voor meer inspiratie. Ook voor hulpmaterialen zoals gronddoek, lijmband, kunstgraskit en instrooizand kun je bij ons terecht. Ook direct meenemen? Geen probleem.

5 tot 15 jaar fabrieksgarantie

Op alle soorten kunstgras krijg je bij Kunstgrasland 5 tot 15 jaar fabrieksgarantie. Dat geldt ook voor de 3 soorten kunstgras die nu in de aanbieding zijn.

 

Kunstgras sport en spel

Bezoek onze kunstgras Showtuin

Heb je interesse in deze fantastische kunstgras aanbieding? Bezoek dan ons kunstgras showtuin in Beek en Donk.

KUNSTGRAS AANBIEDING

  • Kunstgras aanbieding: doe het lekker zelf actie
  • Aanbieding is geldig in de winkel en online
  • Betreft de 3 best verkochte soorten kunstgras uit de Happy gras collectie
  • Let op: prijzen gelden bij afhalen. Bezorgen is mogelijk tegen een kleine meerprijs.
  • 5-15 Jaar fabrieksgarantie op ons kunstgras voor particulieren
  • Actie geldig zolang voorraad strekt
  • Ideaal voor de ‘doe het zelver’ die kwaliteit wil
  • 25% Korting op originele verkoopprijs

 

Kunstgras aanbiedingen Happy gras

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Kunstgras webshop