Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Kunstgras zelf leggen

Grastapijt

Grastapijt

Ben je op zoek naar een stuk grastapijt? Bekijk dan snel het assortiment van Kunstgrasland. Grastapijt is bij ons verkrijgbaar tegen zeer lage prijzen. Dus wil jij je balkon, (dak)terras of een gedeelte van je tuin voorzien van grastapijt, shop dan bij Kunstgrasland. Dankzij de fijne samenstelling van kunstgrasvezels heb je een fijne ondergrond die ook voor recreatieve toepassingen te gebruiken is. Wil je bijvoorbeeld een speeltuintje in je achtertuin aanleggen? Dan is grastapijt daar ook zeer geschikt voor. Maar ook om een showroom of stand op een beurs/evenement te bekleden is grastapijt ideaal. En natuurlijk is het grastapijt ook duurzaam en heb je er weinig onderhoud aan.

Goedkoop grastapijt

Ondanks de lage prijs is ons grastapijt van hoge kwaliteit en uiterst geschikt voor het Nederlandse klimaat. Met grastapijt geef je omgeving een mooie strakke en nette uitstraling. Met goedkoop grastapijt van Kunstgrasland ben je verzekerd van een mooi stuk kunstgras tapijt tegen een lage prijs. Waarom zijn onze prijzen zo laag? Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant, zonder tussenhandel. Grastapijt is tevens ook zelf te leggen mits je de juiste werkwijze hanteert. Hier adviseren we je graag over.

 

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bekijk het grastapijt in onze webshop of kom langs in onze showroom in Beek en Donk. Onze adviseurs vertellen je graag over de toepassingen  en de aanleg van kunstgras tapijt. Voor goedkoop grastapijt ga je naar Kunstgrasland. De nummer 1 in grastapijt! Ook voor kunstgras kun je bij ons terecht!

Kunstgras aanleggen

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop