Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Waar een PVC vloer kopen? | Vloerenland

WAAR PVC VLOER KOPEN?

WAAR PVC VLOER KOPEN?

Een vloer koop je voor meerdere jaren, misschien zelfs het liefst wel voor tientallen jaren! Dan koop je de vloer niet zomaar bij het eerste het beste bedrijf, maar kies je voor zekerheid, vertrouwen, service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoe weet je nu waar je het beste PVC kunt kopen? Waar kun je op letten?

Koop een PVC vloer bij een betrouwbaar bedrijf

Brood koop je ook niet bij de bouwmarkt... Voor de betrouwbaarheid van een bedrijf kun je het beste afgaan op je eigen gevoel en de verhalen van anderen. Misschien ken je iemand die een PVC-vloer heeft? Vraag naar zijn of haar ervaringen met het bedrijf waar deze vloer gekocht is. Heb je zelf al een bedrijf op het oog? Bekijk de website en lees dan de reviews eens. Deze beoordelingen zijn onafhankelijk en geven je een goed beeld van een bedrijf en of het bedrijf zijn afspraken en beloftes nakomt.

 

Straalt het bedrijf vertrouwen uit als je op bezoek bent? Moderne uitstraling? Alle bekende merken in huis en de nieuwste collecties? Krijg je een persoonlijk advies, heeft men verstand van zaken? Nou, dan ben je wellicht in het Experience Center van Vloerenland

Bedrijf met fysieke winkel

Het is fijn als een bedrijf een fysieke winkel heeft, zodat je de PVC vloeren in het echt kunt zien en kennis kunt maken met de medewerkers van een bedrijf. Vaak zegt je gevoel na een bezoek aan het bedrijf al genoeg. Bovendien kun je bij eventuele vragen, klachten of gebreken altijd terug naar de winkel, zonder dat je eindeloos hoeft te wachten op een antwoord op je e-mail.

Kies voor een speciaalzaak van PVC vloeren

Tussen PVC vloeren onderling kunnen veel verschillen zitten. Bovendien zijn de ruimte waar de vloer komt te liggen, de ondervloer die daar al ligt en je wensen ook erg bepalend voor de keuze voor een bepaald type PVC. Een speciaalzaak kan je uitstekend adviseren over bijvoorbeeld contactgeluid, isolerende eigenschappen en legwijzes. Een bedrijf met heel veel artikelgroepen, waar vloeren slechts een klein onderdeel van zijn, heeft meestal minder kennis en ervaring in huis. Dat geeft eerder problemen. Vloerenland doet niets anders dan vloeren verkopen en plaatsen vloeren dag in dag uit!

Let op de garantie

Wanneer je voor een erkende dealer kiest, kun je altijd terugvallen op de fabrikant en zijn garantie. Vloerenland is een erkende dealer van alle bekende merken PVC vloeren en geeft bovendien 2-10 jaar (unieke) garantie op arbeid. Daarnaast zijn wij als een van de weinigen 'Triple' Master Installer van het merk Quickstep, dus voor laminaat, PVC vloeren en Houten vloeren en dat wordt je niet zomaar.. en dan krijg je 25 jaar garantie van Quick-step op de installatie van PVC vloeren, laminaat en houten vloeren. Dat is 100% kopen zonder risico met garantie van Vloerenland

  • waar PVC kopen