Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Kunstgras voor bedrijven en beurzen

Kunstgras voor evenementen en beurzen

Kunstgras voor evenementen en beurzen

Bij grote openbare evenementen is de brandveiligheid van het gebruikte kunstgras natuurlijk een must. Brandvertragend kunstgras en brandveilig kunstgras is de oplossing.

Stel jezelf vooraf de volgende vragen:

  • Wat zegt het bouwbesluit 2012? Betreft het besloten of niet-besloten ruimtes, betreft het ook vluchtroutes? 
  • Welke brandvoorschriften gelden er voor het object waar je kunstgras wilt toepassen? 
  • Aan welke brandeisen moet je voldoen volgens de eigenaar van het object, beurs- of evenementenleiding? 
  • Is het verplicht om brandcertificaten te overhandigen aan evenementen- beursleiding of plaatselijk brandweerkorps, of brandpreventiebureau? 
  • Heb ik alle informatie compleet? 

Brandvertragend impregneren

Kunstgrasland zorgt ervoor dat kunstgras of andere textiele vloerbedekkingen geïmpregneerd kan worden met brandvertragende vloeistoffen. Op locatie (door heel Nederland) of via brandpreventie partners van Kunstgrasland. Ruime ervaring en projecten Kunstgrasland heeft een ruime ervaring op gebied van brandpreventie bij kunstgras en andere textiele vloerbedekkingen.

De afgelopen jaren hebben wij kunstgras projecten gerealiseerd voor Nike Europe, Mexx, Schiphol Airport, Koninklijke KNVB (Amsterdam RAI), deelnemers aan de Floriade, waaronder Scelta Institute en vele andere tevreden relaties.

Toepassingsgebieden kunstgras

Kunstgrasland levert kunstgras voor toepassing in showrooms, winkels, winkelcentra, beurzen, evenementen, event, sporthallen, bedrijven, overheidsgebouwen, toonzalen en beursgebouwen. Online bestellen Niet iedereen heeft de tijd om een bezoek aan ons te brengen, vandaar dat wij het je makkelijk maken. Door onze vernieuwde website kun je online je keuze maken, bestellen en veilig betalen. Desgewenst sturen wij je grasmonsters op.

Je krijgt online ook de benodigde ondersteuning en wij zorgen voor een correcte en snelle afhandeling. Wij bezorgen het kunstgras bij jou op het evenement of je kunt het bij ons in Beek en Donk komen ophalen. Uiteraard kun je als bedrijf of voor evenement ook gebruik maken van onze professionele legservice.

Multisports kunstgras

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop voor evenementen kunstgras