Nav activeren
Mijn winkelwagen
Kunstgrasland service

Transport, retouren & klachten

Officieel Nederlands product

Kunstgrasland is officieel merkdealer en levert via haar webshops uitsluitend Nederlandse producten. Zo heb je de zekerheid dat je een artikel koopt dat bestemd is voor de Nederlandse markt. Officiële dealers worden beleverd door erkende distributeurs en bieden volwaardige Nederlandse (aan huis) garantie en ondersteuning.

Transporttarieven

Wij zullen je bestelling zoveel mogelijk op 1 koker rollen. Bij meerdere stukken, kun je de bestelling het beste op locatie in de definitieve maten snijden. (Let op! De standaard rolbreedte van een kunstgras rol is 400 cm, maar deze kan iets afwijken.)

Transporttarieven*

tot € 250,- € 25,- per rol of per coupage

vanaf € 250,- GRATIS *

Belangrijke aanvullende informatie:

  • Rembours zendingen € 25,- per zending.
  • Lagere kosten door alles op 1 kartonnen koker te wikkelen
  • Maximaal 100 m2 op een rol NL
  • Tarieven m.u.v. de Wadden en beursterreinen
  • Expressleveringen tegen meerprijs en in overleg

Webwinkelkeur

Door samen te werken met Stichting Webwinkelkeur, bieden wij vanaf nu extra zekerheden aan consumenten die online willen bestellen via één van onze webshops. Hieronder lees je wat het keurmerk inhoud volgens de stichting: “Stichting Webwinkel Keur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. Onze leden voldoen aan onze gedragscode en wij bieden consumenten de mogelijkheid hun ervaringen met een winkelier te delen met anderen” Mocht je desondanks ontevreden zijn, dan kun je je rechtstreeks tot de directie van Vloerenland wenden, desgewenst kan Stichting Webwinkelkeur gratis bemiddelen.

Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

Online bestellen

Zodra wij je bestelling ontvangen, nemen wij contact met je op om alles snel af te handelen. Je krijgt je bestelling geleverd op de door jou gewenste dag! Hoe de goederen verzonden gaan worden en tegen welk tarief, kun je ondermeer terugvinden op onze websites, onder het kopje “LEVERING” .

Kopen op afstand

Herroepingsrecht bij koop op afstand bij levering van producten (6.8 uit onze leveringsvoorwaarden) In geval van koop op afstand heeft koper het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. De bedenktijd ook wel zichttermijn genoemd, gaat in na ontvangst van de producten. Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de verkoper verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Wanneer de koper gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de verkoper. Nadat de koper kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van betaling. Indien de koper na afloop van de in lid b en c genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht respectievelijk het product niet aan de verkoper heeft teruggezonden, is de koop een feit. Om gebruik te maken van dit recht kun je hier het modelformulier voor herroeping downloaden en deze ingevuld opsturen naar info@laminaatland.com, maatwerk producten vallen niet onder dit herroepingsrecht.

 De volgende websites: www.kunstgrasland.nl  en www.kunstgrasvoordeelhal.nl zijn een onderdeel van Vloerenland V.O.F.

Als je vragen hebt over een bestelling of levering, bel dan de klantenservice T. +31 492-31 97 82

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop