Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Kunstgras voor bedrijven

Kunstgras voor bedrijven

Veelzijdig kunstgras

Kunstgras is enorm in opkomst door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Door toenemende druk op overheden en gemeenten zijn deze steeds meer geneigd om over te stappen naar kunstgras. Ook ontdekken steeds meer bedrijven kunstgras. De aankleding van je pand en je bedrijfsterrein draagt immers bij aan de uitstraling ervan. Een verzorgde uitstraling zegt iets over je bedrijf. Daar komt bij dat kunstgras weinig onderhoud nodig heeft, zodat je ook daarop kunt besparen. Daarnaast leveren wij brandvertragend kunstgras dat ook indoor gebruikt kan worden.

Duurzaam ondernemen

Duurzame producten en oplossingen worden meer en meer een ‘must’ binnen onze samenleving. Wij nemen langzaam afscheid van de consumptiemaatschappij. Onze kwaliteitsproducten vormen mede hierdoor een goede basis voor de toekomst. Onze grassoorten laten wij door toonaangevende fabrikanten produceren, zodat wij de herkomst en de kwaliteit kunnen garanderen. Wij kunnen je indien gewenst (TNO-)rapporten overhandigen voor het merendeel van onze grassoorten. Wel zo’n prettig gevoel. 

Evenementen kunstgras

Ben je op zoek naar evenementen kunstgras, voor een beurs, evenement, feest of openbare ruimte?
Door met Kunstgrasland samen te werken op gebied van kunstgras en andere textiele vloerbedekkingen voldoe je standaard aan de regelgeving op gebied van brandgedrag, volgens de geldende Nederlandse brandeisen en Europese brandklassen.

Door gebruik te maken van onze kennis kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan!

 

Toepassingsgebieden evenementen kunstgras

• Gebouwen die dienen te voldoen aan Bouwbesluit 2012.
• Tijdelijke en permanente beurzen en tentoonstellingen.
• Feesten en partijen, horeca, restaurants, hotels, Indoor events, sporthal, sportaccommodaties,   kinderdagverblijven, schoolgebouwen, winkelcentra, winkels, toonzalen, showrooms en evenementen. 

Voor wie?

Kunstgrasland werkt op gebied van evenementen kunstgras samen met interieur ontwerpers, interieurbouwers, winkelketens, theaters, evenementenbureaus, beursgebouwen, restaurants, hotels, vakantieparken, sportaccommodaties, multinationals, kinderdagverblijven en school- en overheidsgebouwen. 

Standaard brandeisen en brandvertragend impregneren

Kunstgrasland beschikt over een aantal kunstgrassoorten die uitermate geschikt zijn als evenementen kunstgras. Als het nodig is kun je met ons kunstgras voldoen aan de Nederlandse normen NEN EN ISO 6941, NEN 6065 en een aantal Europese normen. Kunstgrasland kan ook zorgen voor het impregneren van kunstgras en andere textiele vloerbedekkingen, door middel van brandvertragende vloeistoffen. Op locatie via brandpreventie partners van Kunstgrasland. Als je wilt krijg je dan tevens een geldig certificaat van het geïmpregneerde kunstgras product.
Voor meer informatie: evenementen kunstgras 

Ruime ervaring en projecten

Kunstgrasland heeft een ruime ervaring op gebied van brandpreventie bij kunstgras en andere textiele vloerbedekkingen. De afgelopen jaren hebben wij kunstgras projecten gerealiseerd voor Nike Europe, Mexx, Schiphol Airport, Koninklijke KNVB (Amsterdam RAI), deelnemers aan de Floriade, waaronder Scelta Institute en vele andere tevreden relaties.

Toepassingsgebieden kunstgras

Kunstgrasland levert kunstgras voor toepassing in showrooms, winkels, winkelcentra, beurzen, evenementen, event, sporthallen, bedrijven, overheidsgebouwen, toonzalen en beursgebouwen.

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop