Kunstgras kwaliteit van Kunstgrasland

Garantie - Kunstgrasland

Kunstgrasland wil kwaliteit op elk gebied bieden. Dat begint met het advies dat we geven en de kwaliteit die wij leveren. We zorgen dat je weet of het kunstgras dat je wilt kiezen wel geschikt is voor de toepassing die je voor ogen hebt.

Legservice

Daarnaast kunnen we het leggen van kunstgras en het grondwerk voor je verzorgen of je voorzien van gespecialiseerde leginstructies voor de diverse materialen.

Garantie

Uiteraard voldoen onze producten gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen en ze zijn daardoor veilig voor milieu, mens en dier. Met vaak maar liefst 10 jaar UV garantie, kun je zorgeloos genieten. Kunstgrasland is Hoofddistributeur van het kunstgrasmerk Happy gras dat garant staat voor kwaliteit en schoonheid.

Happy gras

Webwinkelkeur

Kunstgrasland is onderdeel van Vloerenland. Alle webshops van Vloerenland zijn lid van Stichting Webwinkelkeur. Zij voldoen aan de strenge eisen, voor jou de zekerheid dat je zorgeloos online kunt kopen in één van onze webwinkels! Mocht je desondanks ontevreden zijn, dan kun je je rechtstreeks tot de directie van Vloerenland wenden, desgewenst kan Stichting Webwinkelkeur gratis bemiddelen. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr). 

Kwaliteit

Kunstgrasland staat garant voor kwaliteit. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten, zodat wij een hoge en constante kwaliteit kunnen garanderen. Uiteraard voldoen onze producten gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen. Dat betekent dat onze kunstgrasproducten veilig zijn voor milieu, mens en dier. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden gerecycled. Met vaak maar liefst 5 tot 15 jaar garantie* op kleurechtheid, kun je jarenlang zorgeloos genieten.

Kopen op afstand

Herroepingsrecht bij koop op afstand bij levering van producten (6.9 uit onze leveringsvoorwaarden) 

In geval van koop op afstand heeft koper het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. De bedenktijd ook wel zichttermijn genoemd, gaat in na ontvangst van de producten. Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de verkoper verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Wanneer de koper gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de verkoper. Nadat de koper kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van betaling. Indien de koper na afloop van de in lid b en c genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht respectievelijk het product niet aan de verkoper heeft teruggezonden, is de koop een feit. Om gebruik te maken van dit recht kun je hier het modelformulier voor herroeping downloaden en deze ingevuld opsturen naar info@vloerenland.com. Maatwerk producten vallen niet onder dit herroepingsrecht.