Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Kunstgras kopen

Kunstgras kopen doe je bij Kunstgrasland. Wij zijn gespecialiseerd in kunstgras en kunnen jou precies vertellen wat voor kunstgras jij nodig hebt. Kunstgras kopen is natuurlijk een behoorlijke investering, maar jarenlang ben je dan verzekerd van een kwaliteit kunstgras dat bij alle vier de seizoenen in topconditie is. En je biedt de kinderen een veilige plek waar ze heerlijk kunnen spelen. Als het kunstgras gazon eenmaal gelegd is, maak je door de jaren heen veel minder kosten en op lange termijn verdient het kunstgras zich terug. En niet geheel onbelangrijk, van een frisse groene uitstraling in je tuin heb het hele jaar plezier.

Soorten kunstgras

Kunstgrasland biedt meerdere soorten kunstgras aan, zo heb je de keuze uit vier verschillende prijsklassen oplopend van budget tot ultra.

Daarnaast hebben wij ook nog kunstgras in meerdere kleuren. Zo heb je de keuze uit: - groen kunstgras - Bruin kunstgras - Rood kunstgras - Wit kunstgras - Zwart kunstgras

Kunstgras leggen

Ben jij een echte doe-het-zelver en steek je graag je handen uit de mouwen om jouw kunstgrasmat zelf te leggen? Dan geven wij je natuurlijk handige tips, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ben je niet zo’n klusser, dan leggen wij met plezier het kunstgras in jouw tuin. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in kunstgras leggen en zijn je graag van dienst.

Showtuin en showroom

Je kunt het hele jaar onze kunstgras showtuin en showroom bezoeken. De nieuwste soorten kunstgras liggen op je te wachten om bewonderd te worden. Ook als je wat verder uit de buurt woont heb je de rit snel terugverdiend door onze concurrerende prijzen en als je wilt kun je alles meteen meenemen vanuit ons centrale magazijn in de buurt van Eindhoven.

Zakelijk kunstgras

Kunstgras wordt ook steeds vaker gebruikt in de zakelijke markt. Zo kan het toegepast worden in een (sportieve) showroom of voor stands in winkels en op beurzen of evenementen. Het geeft een natuurlijk en sportief groen karakter aan de ruimte. Bekijk de nieuwste soorten kunstgras in de webshop of bezoek onze unieke showtuin in Beek en Donk.

HAPPY GRAS KUNSTGRAS   3 verschillende soorten kunstgras in de collectie

Happy gras Basic
Happy gras Solid
Happy gras Ultra