Bezoek onze mobiele website
WELKOM, (AANMELDEN)
HELPDESK Bel met de helpdesk van Kunstgrasland 0492 - 31 97 82
Aangesloten bij WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
DELEN:

Showtuin en showroom

Onze ervaring is dat je kunstgras echt moet zien en voelen, voordat je een weloverwogen keuze kunt maken voor welk type gras je wilt gaan. Wij hebben in Beek en Donk een showtuin aangelegd, waar je alle soorten kunstgras kunt ervaren en kunt zien wat de mogelijkheden zijn met de verschillende soorten kunstgras.

Afspraak

Je bent van harte welkom om spontaan langs te komen in onze showtuin en een kijkje te nemen. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Advies

Wil je echter een gedegen en uitgebreid advies van ons en eventueel een offerte aanvragen, kun je beter even een afspraak maken. Dan kunnen wij je vertellen welke informatie wij van jouw situatie nodig hebben en maken we graag tijd voor je vrij.

Showroom

Naast de showtuin, kun je ook altijd terecht in onze showroom. Daar kun je naast de nieuwste kunstgrascollecties zien wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van kunstgras. De showroom en de showtuin zijn het hele jaar te bezoeken en je komt nooit voor niets, want er is altijd iemand die je op weg helpt met al je vragen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Op deze website vind je ons telefoonnummer en een contactformulier waarmee je ons een bericht kan sturen. Graag tot ziens in onze showtuin in Beek en Donk!

 

Klik hieronder voor meer informatie over:

Over ons | Showtuin | Kunstgras leggen | Bedrijven

 

Terug naar HOME

 

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur