Bezoek onze mobiele website
WELKOM, (AANMELDEN)
HELPDESK Bel met de helpdesk van Kunstgrasland 0492 - 31 97 82
Aangesloten bij WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
DELEN:

Wie zijn wij

Compleet pakket

Kunstgrasland biedt het complete pakket op het gebied van kunstgras. Je kunt bij ons terecht voor advies, plaatsing en praktische onderhoudstips.

 

 

Vanwege onze brede kennis en door gebruik te maken van gespecialiseerde partners kunnen wij een optimale service en kwaliteit garanderen. Wij hebben bovendien bijna alles op voorraad en je kunt je gras desgewenst direct meenemen. Je kunt bij ons ook eenvoudig, snel en veilig online bestellen met de bescherming van Webwinkelkeur.

Happy Gras

Wij zijn hoofddistributeur van het merk Happy Gras. Wij beschikken over een exclusief dealernetwerk, waarmee we zowel hoveniers als winkeliers voorzien van de kwaliteitsproducten van Happy Gras. Doordat wij rechtstreeks grote volumes inkopen bij Happy Gras zijn wij in staat om dit topmerk tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Europese fabrikanten

Wij kopen zoveel mogelijk in bij Europese fabrikanten. Dit komt niet alleen de kwaliteit ten goede, maar sluit ook de kans op aanwezigheid van zware metalen uit. Dit is veiliger voor mens, dier en milieu.

 

 

Kwaliteitskenmerk SDF+

Kom je het SDF+ logo tegen op het product van uw keuze? Dan heb je de garantie dat je een Europees kwaliteitsproduct koopt. SDF+ staat voor Solution Dyed Fibre PLUS, bij de productie ervan zijn geen concessies gedaan. Hierdoor wordt een maximaal haalbare kwaliteit en levensduur van het kunstgras gewaarborgd. We geven je 10 jaar garantie op de kleurechtheid van kunstgras met SDF+.

Webwinkelkeur

Om nog meer zekerheid en transparantie te bieden aan onze klanten is Kunstgrasland voorzien van een Webwinkelkeurmerk. Dit keurmerk geeft consumenten en bedrijven extra vertrouwen in ons bedrijf. Daarnaast worden klantervaringen getoond, dan kun je zien hoe ons bedrijf presteert op gebied van klanttevredenheid.

 

Kunstgrasland is een onderdeel van Vloerenland. Niet alleen Kunstgrasland voldoet aan alle eisen van het webwinkel keurmerk, maar alle bedrijfsonderdelen van Vloerenland voldoen aan dit keurmerk.

 

Online kopen is nu nog veiliger, want wij voldoen aan strenge gedragscodes. Je koopt veilig, snel en simpel online kunstgras met een webwinkel keurmerk.

 

Bekijk onze werkwijze op YouTube

 

Klik hieronder voor meer informatie over:

Over ons | Showtuin | Kunstgras leggen | Bedrijven

 

Terug naar HOME

 

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur