Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras bij het zwembad

 

Een zwembad in de tuin is een droom voor velen. Het is dan ook vervelend als er een lelijk gazon om dat zwembad heen ligt met dorre plekken door het chloorwater. Een andere veel gehoorde ergernis is dat het gemaaide gras in het zwembadwater terecht komt. Deze ongemakken behoren tot het verleden als je kiest voor kunstgras om je zwembad heen.

 

Kunstgras kan tegen een stootje en verkleurt niet door het chloor in het water. Zo blijft je gazon het hele jaar door mooi groen. Ook hoef je niet meer te maaien. Dit scheelt heel veel tijd en moeite die je kunt besteden met lekker genieten  van je zwembad.

Opzetbad

Niet alleen voor mensen die de luxe van een ingegraven of aangelegd zwembad hebben, maar ook voor de opzetbaden en opblaaszwembaden is kunstgras de ideale ondergrond. Een normaal gazon ‘stikt’ van de belasting van een zwembad op het gras. Lelijke geelbruine kringen in het gazon zijn het gevolg. Met kunstgras blijft je gras groener dan groen, het hele jaar door. Al zet je er de hele zomer een zwembad op voor de kinderen.

Ligweide

Met kunstgras kies je voor een altijd groene ligweide rondom je zwembad. Zo kun je heerlijk zonnen en de kinderen kunnen zorgeloos spelen en spetteren zonder dat je je druk hoeft te maken over het grasveld.

 

Bij Kunstgrasland hebben we verschillende soorten kunstgras waar wij je graag over adviseren. Van siergras dat mooi is om naar te kijken tot kunstgras dat zeer zwaar belast kan worden.

Showtuin

Als je wilt zien, voelen en ervaren wat kunstgras is en een weloverwogen keuze wilt maken voor het ideale kunstgras voor jouw specifieke situatie, nodigen wij je uit om een kijkje te komen nemen in onze showtuin. Hier kun je aan den lijve ervaren wat de keuze voor kunstgras voor jou kan betekenen.

 

 

Klik hieronder voor meer informatie over kunstgras:

Budget     |     Camping     |     Sport & Spel

 

Of kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur