Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras in je tuin

De aanleg van kunstgras in je tuin is ideaal voor mensen die zorgeloos willen genieten van een mooi buitenleven. Het hele jaar een groen gazon maar niet het vervelende werk dat er normaal gesproken bij komt kijken.

 

 

Bij Kunstgrasland kun je terecht voor diverse soorten kunstgras. Niet alleen voor je kunstgras tuin, maar ook voor een terras of balkon is het ideaal. Ook is kunstgras uitermate geschikt als ondergrond bij een speeltoestel of voor een rand om het zwembad. Ons nieuwste kunstgras is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden en laat het woord “kunst” maar weg!

Showtuin Beek en Donk

Kunstgras moet je zien, voelen en ervaren. Om een idee te krijgen van hoe kunstgras op zijn mooist is in een hedendaagse tuin, hebben wij een unieke showtuin aan laten leggen. Alle kwaliteiten uit de collectie zijn hier te bekijken. Je tuinideeën komen tot leven bij Kunstgrasland.

Adviezen

Welke soort kunstgras in jouw geval het beste is, kunnen wij nader bepalen tijdens een gesprek in ons bedrijf. Kunstgras koop je niet iedere dag en we gaan niet over één nacht ijs! De showroom van Kunstgrasland is het gehele jaar geopend. Kom vrijblijvend langs of maak vooraf een afspraak met één van onze adviseurs.

Online bestellen

Je kunt via onze website snel, veilig en simpel bestellen en je kunt je bestelling zelf afhalen in Beek en Donk of door ons laten bezorgen. Als je het kunstgras snel nodig hebt, dan kun je gebruik maken van onze unieke “Cash & Carry” formule. Kijken, kopen en direct meenemen!

Zorgeloos kopen

Onze collectie is compleet, onze specialisten kunnen al jouw vragen beantwoorden en in de unieke showtuin kun je alvast wegdromen terwijl wij je helpen om jouw tuinwensen in vervulling te laten gaan. Kunstgrasland heeft alles in huis om jou een zorgeloos gazon te bieden.

Onderhoud

Kunstgras kent nauwelijks onderhoud. Bij kunstgras in je tuin hoef je slechts met een aantal zaken rekening te houden zoals het af en toe verwijderen van vuil en met de bezem het kunstgras tegen de haren instrijken. Op deze website vind je een overzicht van alle soorten kunstgras uit ons assortiment.

Voordelen

Een kunstgras tuin biedt vele voordelen. Wij hebben een uitgebreid keuzeprogramma in de aanbieding. Het gras is te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Dankzij kunstgras behoren maaien, onkruid verdelgen en bemesten straks voorgoed tot de verleden tijd. Een van de grote voordelen is dat kunstgras ook gelegd kan worden op plekken waar om diverse redenen geen echt gras kan groeien.

 

 

Of je nu op zoek bent naar Budget, Basic, Solid of Ultra kunstgras. Kunstgrasland biedt hetgeen dat in jouw omgeving past.

 

 

Klik hieronder voor meer informatie over kunstgras:

Tuin  | Landscaping  | Sport & Spel  | Zwembad  | Dakterras

Camping  | Balkon  |  Budget  |   Accessoires   |  Beste koop

 

Of kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur