Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras voor Sport & Spel

 

 

Kunstgras is de perfecte ondergrond om te sporten of te spelen. Mits je de juiste soort kunstgras kiest. Om die keuze te maken hebben wij bij Kunstgrasland specialisten in huis die met je mee denken. En voordat zij een advies uitbrengen eerst naar jouw verhaal luisteren om de specifieke situatie in te schatten en ervoor te zorgen dat jij voor het perfecte kunstgras kiest voor jouw toepassing.

Sport

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van sportvelden met kunstgras. Of het nou gaat om hockey, tennis of voetbalvelden, wij zorgen ervoor dat er de juiste ondergrond ligt met de juiste demping en waar je minimaal onderhoud aan hebt. Dat scheelt blessures en verhoogt het sportplezier.

Speelweide

Ook als ondergrond voor speeltoestellen is kunstgras uitermate geschikt. Het is een veilige ondergrond die natuurlijk oogt. Op kunstgras kun je de kinderen zorgeloos laten spelen. Altijd een groene speelweide voor je kinderen. Wie wil dat nou niet?

Zorgeloos

Omdat je kunstgras niet hoeft te maaien of te bemesten is het een onderhoudsarm alternatief voor echt gras. Met name voor sportclubs met beperkte middelen voor onderhoud is het de ideale keuze.

Natuurgetrouw

Een voorbeeld van kunstgras dat nauwelijks van echt gras is te onderscheiden en zeer geschikt is voor sport en spel is de Happy Gras Solid serie. Deze producten hebben een natuurgetrouwe uitstraling en zijn speciaal vervaardigd met een ‘ingebouwde moslaag’. Dat zorgt ervoor dat het materiaal tegen een stootje kan.

 

 

Het kunstgras van Happy Gras is uitsluitend Europees fabricaat, voldoet aan alle kwaliteitskeurmerken en het gras is veelzijdig toe te passen. Het is uitstekend bestand tegen een zwaardere belasting en veilig voor mens en dier.

 

 

Voor een uitvoerig advies kun je vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Zij adviseren je graag over de juiste keuze voor jouw specifieke situatie.

 

Klik hieronder voor meer informatie over kunstgras:

Tuin  | Landscaping  | Sport & Spel  | Zwembad  | Dakterras

Camping  | Balkon  |  Budget  |   Accessoires   |  Beste koop

 

Of kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >
ok

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur