Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras voor landscaping

Toepassingen

De verschillende soorten kunstgras zijn geschikt voor talloze toepassingen. Welk type kunstgras je moet gaan gebruiken hangt af van de toepassing die je in gedachte hebt en daar stem je de kwaliteit van het kunstgras op af. We onderscheiden grofweg vier verschillende categorieën van kwaliteit binnen ons assortiment:

Budget

Als je niet al te hoge eisen stelt aan het gras, kun je een keuze maken uit de merkloze kwaliteiten van Kunstgrasland. Door gebruik te maken van goedkopere grondstoffen en een eenvoudigere constructiewijze zijn deze soorten verkrijgbaar tegen bodemprijzen.

Basic

Siergras dat met zorg geproduceerd is, een luxere uitstraling heeft en te gebruiken is bij een normale belasting.

Solid

Als je hogere eisen aan het gazon stelt, maak dan een keuze uit de Solid-collectie. Door haar zachtheid is het zeer kindvriendelijk en dankzij de natuurgetrouwe uitstraling kun je optimaal genieten van een zorgeloos gazon.

Ultra

Met de Ultra-collectie kies je optimale kwaliteit. Dit kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Bovendien is het zeer duurzaam en onderhoudsarm.

Landscaping

Voor het verfraaien van de omgeving van een gebouw of terrein, volsta je met Budget of Basic kwaliteit kunstgras. Bij landscaping gaat het namelijk voornamelijk om het uiterlijk en wordt het gras niet of nauwelijks belast.

 

Kunstgras op een bedrijventerrein of langs een (toegangs)weg is een mooi en relatief onderhoudsvrij alternatief voor echt gras of andere beplanting dat onderhoud vergt. Je kunt de kosten van een hovenier besparen door te kiezen voor kunstgras om je omgeving te verfraaien met een mooi en altijd groen gazon.

Bedrijf of particulier

Je kunt zowel voor je bedrijf als particulier kunstgras kopen bij Kunstgrasland. Ook als je als particulier een groot stuk tuin hebt waar je eigenlijk alleen maar op uitkijkt en niet gebruikt, kun je kiezen voor een goedkoper type kunstgras om te landscapen. Zo kijk je het hele jaar door uit op een prachtig gazon zonder dat je het hoeft te maaien of te besproeien.

 

 

Klik hieronder voor meer informatie over kunstgras:

Tuin  | Landscaping  | Sport & Spel  | Zwembad  | Dakterras

Camping  | Balkon  |  Budget  |   Accessoires   |  Beste koop

 

Of kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur