Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Happy gras Ultra

Het merk Happy Gras heeft een uitstekende reputatie binnen de wereld van het kunstgras. Binnen de Benelux is Kunstgrasland exclusief dealer van dit merk.

 

 

Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrieken en er dus geen distributeur tussen zit, kunnen wij de producten van dit merk voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Alle soorten kunstgras van Happy Gras staan voor kwaliteit voor een goede prijs en zijn zeer duurzaam en onderhoudsarm.

 

We onderscheiden de volgende drie collecties:

Basic.     Solid.     Ultra.

 

Elk van deze collecties heeft zijn eigen toepassingsmogelijkheden en prijsniveau. Wij denken graag met je mee over welke lijn voor jouw situatie het meest geschikt is.

Duurzaamheid, comfort en uitstraling.

Met de Ultra-collectie kies je voor kunstgras dat niet of nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Zowel qua uiterlijk als qua comfort van het materiaal. Dankzij de speciale ‘rootzone’, is het gras bestand tegen een intensieve belasting. Dit gras leent zich dan ook niet alleen voor uw tuin, maar is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor professionele doeleinden zoals sportvelden en campings.

 

De producten van Happy Gras zijn uitsluitend van Europees fabricaat, hebben alle kwaliteits-en milieutesten doorstaan en zijn bovendien goed geprijsd. Daarmee zijn ze volgens ons de beste in hun soort.

Showtuin

Alle collecties van Happy Gras en dus ook de Happy Gras Ultra zijn professioneel gelegd in onze showtuin in Beek en Donk. Je bent van harte welkom om hier de kwaliteit en uitstraling van dit kunstgras te komen ervaren.

 

Klik hieronder voor meer informatie over Happy gras:

Budget   |   Basic   |   Solid   |   Ultra

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur