Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Happy gras Solid

Het merk Happy Gras heeft zijn sporen ruim verdiend in de kunstgraswereld. Kunstgrasland is exclusief dealer van dit merk binnen de Benelux.

 

 

Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de fabrieken en er geen distributeur tussen zit, kunnen wij dit merk voor een zeer goede prijs aanbieden. Alle soorten kunstgras van Happy Gras staan voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

We onderscheiden de volgende drie collecties:         

Basic.   Solid.    Ultra.

 

Elk van deze lijnen heeft zijn eigen toepassingsmogelijkheden en prijsniveau. Wij denken graag met je mee over welk product voor jouw situatie het meest geschikt is.

Natuurgetrouw en veelzijdig toepasbaar.

Als je hogere eisen aan je grastapijt stelt, dan kies je voor een product uit de Solid-serie. Deze producten hebben een natuurgetrouwe uitstraling en zijn speciaal vervaardigd met een ‘ingebouwde moslaag’. Dat zorgt ervoor dat het materiaal tegen een stootje kan. Het gras is dan ook veelzijdig toe te passen, uitstekend bestand tegen een zwaardere belasting en veilig voor mens en dier.

 

De producten van Happy Gras zijn uitsluitend van Europees fabricaat, hebben alle kwaliteits-en milieutesten doorstaan en zijn bovendien goed geprijsd.

Showtuin

Alle collecties van Happy Gras en dus ook de Happy Gras Solid kun je bekijken in onze showtuin in Beek en Donk. Kom vrijblijvend eens kijken van welke kwaliteit het kunstgras van tegenwoordig is.

 

Als je een uitgebreid advies of een offerte wilt, kun je het beste eerst even een afspraak maken zodat wij dit in kunnen plannen. Dan kunnen we je ook vertellen welke informatie wij van jouw situatie nodig hebben om een gedegen advies te geven.

Klik hieronder voor meer informatie over Happy gras:

Budget   |   Basic   |   Solid   |   Ultra

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur