Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Happy gras Basic

Happy Gras® is een merk dat zijn sporen ruim verdiend heeft in de wereld van het kunstgras. Kunstgrasland is exclusief dealer van dit merk binnen de Benelux. En omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen en er dus geen distributeur tussen zit, kunnen wij dit topmerk zeer voordelig aanbieden. Alle types kunstgras van Happy Gras staan voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

 

We onderscheiden drie collecties binnen Happy Gras:     Basic.    Solid.     Ultra.

 

Elk van deze collecties heeft zijn eigen toepassingsmogelijkheden en prijsniveau. Wij adviseren je graag over welke van deze prachtige producten voor jouw situatie het meest geschikt is.

 

Sterk, praktisch en goed geprijsd

 

De Basic-collectie van Happy Gras is niet alleen zeer praktisch, maar ook sterk. Deze basiskwaliteiten zijn geschikt voor een normale belasting van je tuin, balkon of terras. Producten in deze serie zijn solide, voelen comfortabel aan en hebben een redelijk realistische uitstraling.

 

De producten van Happy Gras zijn uitsluitend van Europees fabricaat, hebben alle kwaliteits-en milieutesten doorstaan en zijn bovendien goed geprijsd. Daarmee zijn ze volgens ons de beste in hun soort.

Showtuin

Alle collecties van Happy Gras en dus ook de Happy Gras Basic zijn professioneel gelegd in onze showtuin in Beek en Donk. Kom vrijblijvend een kijkje nemen en zie met eigen ogen van welke kwaliteit het hedendaagse kunstgras is.

 

Als je een uitgebreid advies of een offerte wilt, kun je het beste eerst even een afspraak maken zodat wij alle tijd voor je vrij kunnen maken. Dan kunnen we je ook vertellen welke informatie wij van jouw situatie nodig hebben om een goed advies te kunnen geven.

 

Klik hieronder voor meer informatie over Happy gras:

Budget   |   Basic   |   Solid   |   Ultra

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur