Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras voor ieder budget

We willen even een misverstand uit de wereld helpen. De keuze voor kunstgras is geen duurdere keuze dan voor normaal gras. Kunstgras is een duurzaam product dat jaren mee gaat.

 

Wij geven garanties af van 5 tot 15 jaar op ons kunstgras. Tijdens deze jaren heb je geen kosten aan je gazon. Je hoeft niet te maaien, geen onkruidverdelger te kopen en je bespaart duizenden liters water.

 

De aanschaf van kunstgras hoeft ook niet duur te zijn. Wij hebben al een mooie kwaliteit kunstgras vanaf ongeveer € 7,95 per vierkante meter.

Kwaliteit

De prijs is vooral afhankelijk van hoe je het kunstgras wilt gaan belasten. Voor een lichte belasting volstaat een goedkopere kwaliteit kunstgras prima. Wij verkopen alleen producten waar wij 100% achter staan.

 

Al onze kunstgras kwaliteiten worden aan praktijktesten onderworpen waar er wordt gelet op alle technische specificaties zoals het type vezels, de rug, verlijming op de naden, de zetting en de constructie van het kunstgras. Natuurlijk zonder de uitstraling van het kunstgras uit het oog te verliezen. Want het oog wil ook wat.

 

Kom je het SDF+-logo tegen op het product van uw keuze? Dan hebt je de garantie dat je een Europees kwaliteitsproduct koopt. SDF+ staat voor Solution Dyed Fibre PLUS, bij de productie ervan zijn geen concessies gedaan. Hierdoor wordt een maximaal haalbare kwaliteit en levensduur van het kunstgras gewaarborgd. We geven je dan ook 10 jaar garantie op de kleurechtheid van kunstgras met SDF+.

Waarom Kunstgrasland?

Wij kopen uitsluitend rechtstreeks bij verschillende Europese fabrieken grote hoeveelheden in. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. Dit is in jouw voordeel. Bovendien hebben wij specialisten in huis die je van een gedegen en eerlijk advies kunnen voorzien.

Extra voordeel

Voor wie nog meer wil besparen op de aanschaf van kunstgras hebben wij de Kunstgrasvoordeelhal. Hier worden de uitlopende collecties, partijen en de opruiming van Kunstgrasland aangeboden. Je vindt hier geweldig mooie kunstgras kwaliteiten met de hoogste kortingen.

 

Je kunt bij Kunstgrasland ook meteen de stalenbox met 4 x de “Beste koop” kunstgras in de verschillende prijsklassen bekijken. We hebben goedkoop kunstgras en de betere soorten geselecteerd. Bestel de stalenbox gratis en je ontvangt de mooiste kunstgrassen met hoge kortingen.

 

Zelf leggen

Als je op het leggen van kunstgras kosten wilt besparen, doe je het zelf. Om het je makkelijk te maken heeft Kunstgrasland op deze website een leginstructie geplaatst. Volgens een vast stappenplan zie je precies waar je op moet letten en kun je inschatten of zelf leggen iets voor jou is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 

 

Klik hieronder voor meer informatie over:

Sport & Spel     |     Beste koop     |     Zwembad

 

Of kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur