Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras voor op jouw dakterras

De meeste mensen met een dakterras hebben geen tuin. Toch wil je optimaal genieten van de ruimte buiten en het idee hebben dat je in een natuurlijke omgeving zit op je dakterras. Met kunstgras creëer je dat groene buitengevoel op je eigen dak, midden in de stad. Het heeft alle voordelen en vooral de uitstraling van gewoon gras, maar dan zonder de nadelen van echt gras.

 

 

Zeker op een dakterras is het vaak onmogelijk om echt gras aan te leggen. Dit in verband met het gewicht en de afwatering. Met kunstgras heb je dat probleem niet. Loop lekker op je blote voeten in het gras zonder dat je elke week de grasmaaier in de handen moet pakken en je druk moet maken over dorre plekken en onkruid.

Welke soort kunstgras?

Kunstgras op een dakterras krijgt veel te verduren en wordt intensiever gebruikt dan kunstgras in de tuin. Als je niet het juiste type kunstgras kiest, kunnen er al snel lelijke looppaden ontstaan. Wij adviseren voor je dakterras altijd een lagere en sterkere kunstgras kwaliteit dan voor een tuin. De gebruikte garensoort, het land van herkomst, het garengewicht en de constructie spelen hierbij een belangrijke rol. Het kunstgras moet laag en compact zijn. Met het juiste kunstgras kun je jarenlang genieten van een groene oase op je dakterras.

Kunstgrasland Balcony

Een zeer geschikt type kunstgras voor op het dakterras is de Kunstgrasland Balcony van Kunstgrasland. Dit is de zwaarste kwaliteit uit de Budget serie en hiermee ook de beste in zijn soort. De kleur, het gewicht en garentype zorgen voor een elegante uitstraling. Er zijn nog veel meer geschikt, informeer hier gerust eens naar!

 

Dit type kunstgras kun je direct online bestellen. Als je eerst wilt zien hoe het er uitziet als het gelegd is en er aan wilt voelen, kom je naar onze unieke showtuin waar ook de Kunstgrasland Balcony te bewonderen is.

 

Kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur