Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras voor op de camping

Veelzijdig

Kunstgras is enorm in opkomst door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Niet alleen bij particulieren wordt kunstgras steeds populairder maar ook steeds meer bedrijven ontdekken kunstgras.

 

Het is het ideale product om je bedrijfspand en terrein op een onderhoudsvriendelijke manier sfeervol en verzorgd aan te kleden. Door de toenemende druk op overheden en gemeenten zijn ook deze steeds meer geneigd om over te stappen naar kunstgras.

 

In de recreatiewereld is kunstgras ook enorm in opmars. Het is een perfecte ondergrond voor speeltoestellen en wordt veel rondom zwembaden gebruikt.

Campings

Voor campings is kunstgras een ideale ondergrond. Het gras heeft nauwelijks onderhoud nodig en vertoont geen dorre of dode plekken waar tenten hebben gestaan. Het hoeft niet tussen de campinggasten door te herstellen en het hoeft nooit gemaaid te worden. De camping ligt er op die manier het hele jaar door stralend groen bij.

 

Als bijkomend voordeel is het hypoallergeen. Mensen met hooikoorts ondervinden geen last van kunstgras.

Duurzaamheid

Duurzame producten en oplossingen worden steeds meer een ‘must’ binnen onze samenleving. Wij nemen langzaam afscheid van de consumptiemaatschappij. De kwaliteitsproducten van Kunstgrasland vormen hierdoor een goede basis voor de toekomst.

 

Onze grassoorten worden door toonaangevende fabrikanten geproduceerd zodat wij de herkomst en de kwaliteit kunnen garanderen. Ze worden uitgebreid getest en zijn veilig voor mens, dier en milieu. Wij kunnen je indien gewenst (TNO-)rapporten overhandigen voor het merendeel van onze grassoorten.

Evenementen kunstgras

Ben je op zoek naar kunstgras voor een evenement, feest of openbare ruimte? Door kunstgras en andere textiele vloerbedekkingen te kopen bij Kunstgrasland voldoe je standaard aan de regelgeving op gebied van brandgedrag, volgens de geldende Nederlandse brandeisen en Europese brandklassen.

Service

Mocht je vragen hebben over toepassingsmogelijkheden op de camping of elders, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van een gedegen en eerlijk advies.

 

Klik hieronder voor meer informatie over:

Budget kunstgras   |   Accessoires   |   Sport & Spel

 

Kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur