Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Beste koop

Het merk Happy Gras heeft een uitstekende naam binnen de wereld van het kunstgras. Kunstgrasland is binnen de Benelux exclusief dealer van dit merk. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrieken kunnen wij de producten van Happy Gras tegen een zeer scherp tarief aanbieden.

 

Alle soorten kunstgras van Happy Gras staan voor kwaliteit voor een goede prijs en zijn zeer duurzaam en onderhoudsarm.

 

We onderscheiden binnen het merk Happy Gras de volgende drie collecties:

 

Basic. De Basic-collectie van Happy Gras is niet alleen zeer praktisch, maar ook sterk. Deze basiskwaliteiten zijn geschikt voor een normale belasting van je tuin, balkon of terras. Producten in deze serie zijn solide, voelen comfortabel aan en hebben een redelijk realistische uitstraling.

 

Solid. Als je iets hogere eisen aan je grastapijt stelt, dan kies je voor een product uit de Solid-serie. Deze producten hebben een meer natuurgetrouwe uitstraling en hebben een ‘ingebouwde moslaag’. Dat zorgt ervoor dat het materiaal tegen een stootje kan. Het gras is dan ook veelzijdig toe te passen, uitstekend bestand tegen een zwaardere belasting.

 

Ultra. De Ultra-collectie staat voor kunstgras dat niet of nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Zowel qua uiterlijk als qua comfort. Dankzij de speciale ‘rootzone’, is het gras bestand tegen een intensieve belasting. Dit gras leent zich bijvoorbeeld ook voor professionele doeleinden zoals sportvelden en campings.

Beste koop

De nieuwe Happy gras collectie is nu ook verkrijgbaar bij Kunstgrasland.  Een 4-tal kunstgras soorten zijn compleet vernieuwd en de collectie is nu nog mooier dan vorig jaar. Ook de “Beste koop van 2013” bij Kunstgrasland is natuurlijk weer opgenomen in de collectie.

 

Naast de Happy Gras Basic 20 is de Ultra-serie sterk verbeterd. Dit door gebruik te maken van de nieuwste garentechnieken. De Happy gras Ultra 70 en de Happy gras Ultra 80 zijn geheel vernieuwd en beter en sterker dan ooit.

Showtuin

Alle collecties van Happy Gras kun je bekijken in onze showtuin in Beek en Donk. Kom vrijblijvend eens kijken hoe levensecht het kunstgras van tegenwoordig is.

 

Als je een uitgebreid advies of een offerte wilt, kun je het beste eerst even een afspraak maken zodat wij dit in kunnen plannen. Dan kunnen we je ook vertellen welke informatie wij van jouw situatie nodig hebben om goed advies te kunnen geven.

 

Klik hieronder voor meer informatie over kunstgras:

Sport & Spel     |     Tuin     |   Budget 

 

Of kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur