Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras voor op het balkon

Kunstgras kan niet alleen worden toegepast in tuinen of op sportvelden. Ook voor het balkon is het een ideaal product. Met kunstgras op je balkon creëer je je eigen groene oase en heb je het idee dat je toch een tuintje hebt. Het oogt warmer en gezelliger dan de betonnen ondervloer van je balkon en het voelt zeker prettiger aan je blote voeten als je in de zomer naar buiten loopt.

Kunstgras balkon

Als je kiest voor kunstgras op je balkon moet je met een aantal zaken rekening houden. Omdat de oppervlakte van een balkon kleiner is dan van een tuin, wordt het kunstgras per vierkante meter veel intensiever gebruikt. Er kunnen al snel lelijke looppaden ontstaan als het verkeerde kunstgras wordt toegepast.

 

Het krijgt veel te verduren en wij raden dan ook aan om voor een lage, sterke variant te kiezen. De gebruikte garensoort, het land van herkomst, het garengewicht en de constructie spelen een belangrijke rol. Het kunstgras moet laag en compact zijn. Met het juiste kunstgras op het balkon kun je jarenlang genieten van een groene oase.

Welk type?

Kunstgrasland heeft ook goedkope en scherp geprijsde kunstgrassoorten voor op balkon. Een zeer geschikt type kunstgras voor op het balkon is bijvoorbeeld de Balcony van Kunstgrasland. Dit type kunstgras kun je direct online bestellen.

 

Diegenen die het gras eerst in het echt willen bewonderen, kunnen vrijblijvend een bezoek brengen aan onze unieke showtuin, waar ook de Balcony te bewonderen is.

 

De Balcony van Kunstgrasland is een zware kwaliteit uit de Budget serie en hiermee ook de beste in zijn soort voor op balkon. De kleur, het gewicht en garentype zorgen voor een elegante uitstraling.

Legservice

Je kunt ook voor je balkon gebruik maken van onze speciale legservice aan huis. Niet alle soorten staan online, maar in onze winkel kun je alle verschillende soorten kunstgras voor op het balkon zelf bekijken, voelen en beoordelen. Als je wilt kun je jouw bestelling meteen mee naar huis nemen. We kunnen het natuurlijk ook aan huis komen bezorgen.

 

Klik hieronder voor meer informatie over:

Budget  |  Beste koop  |  accessoires

 

Of kijk in de webshop voor de beste deals:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur