Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Alle kunstgras accessoires

Kunstgrasland levert behalve kunstgras natuurlijk ook alle hulpmaterialen en accessoires die je nodig hebt als je ervoor kiest om het kunstgras zelf te leggen.

 

 

Het begint bij de basis, de ondergrond van het kunstgras. Hiervoor hebben we onder andere valdemping en gronddoek. Ook alle materialen die je nodig hebt om het kunstgras te verlijmen hebben we in huis. Zoals lijm, lijmband en een handige lijmkam.

 

Kunstgrasland biedt zowel de doe-het-zelver als de professional duurzame materialen en lijmsystemen, die makkelijk te verwerken zijn. Alle onze accessoires zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben zich keer op keer bewezen.

Leginstructie

In onze leginstructie op deze website wordt stap voor stap uitgelegd hoe het kunstgras geplaatst moet worden. Als je deze instructie hebt bekeken, kun je precies inschatten of je instaat bent om het zelf te doen of dat je er toch voor kiest om het door de professionals van Kunstgrasland te laten doen. De accessoires in ons assortiment komen ook aan bod tijdens de leginstructie. Zo weet je meteen wat je nodig hebt om zelf kunstgras te leggen. We hebben ook complete legsets in ons assortiment. Hier zit onder andere een degelijk stanleymes in en allerlei andere hulpmiddelen die noodzakelijk zijn bij het leggen van kunstgras.

Service

Ook de accessoires kunnen bij Kunstgrasland online besteld worden of in onze winkel in Beek en Donk gekocht worden. Je kunt ook online bestellen en bij ons komen ophalen.

 

Mocht je nog vragen hebben over de toepassingsmogelijkheden van onze accessoires of andere producten, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van een gedegen en eerlijk advies.

 

Je kunt ons bellen, een bericht sturen via deze website of we kunnen jou terugbellen op een moment dat dit schikt. Natuurlijk staat in onze showroom in Beek en Donk altijd de koffie klaar voor een meer persoonlijk contact.

 

Kijk in de webshop voor accessoires:

Webdeals

 

terug naar < HOME >

Bestel direct via de webshop

Aangesloten bij WebWinkelKeurAangesloten bij WebWinkelKeur