Bezoek onze mobiele website
WELKOM, (AANMELDEN)
HELPDESK Bel met de helpdesk van Kunstgrasland 0492 - 31 97 82
Aangesloten bij WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
DELEN:

Voor winkels en bedrijven

Voor zakelijke doeleinden

Kunstgras is niet alleen een onderhoudsarme en mooie oplossing voor particulieren. Ook steeds meer bedrijven kiezen voor kunstgras. Je geeft je bedrijfspand of bedrijfsterrein een frisse en verzorgde uitstraling met een altijd groen gazon van Kunstgrasland.

Kunstgras is enorm in opkomst door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van het product. Door toenemende druk op overheden en gemeenten zijn deze steeds meer geneigd om over te stappen naar kunstgras. Ook steeds meer bedrijven ontdekken kunstgras. Dit mede vanwege het feit dat kunstgras nauwelijks onderhoud nodig heeft. Daar kun je als bedrijf dan flink op besparen.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid van producten wordt steeds meer een ‘must’ binnen onze samenleving. Onze kwaliteitsproducten vormen mede hierdoor een goede basis voor de toekomst. Wij laten onze grassoorten door toonaangevende fabrikanten produceren, zodat we de herkomst en de kwaliteit kunnen garanderen.

Evenementen kunstgras

Ben je op zoek naar evenementen kunstgras, voor een beurs, evenement, feest of openbare ruimte? Kunstgrasland garandeert dat onze producten voldoen aan de regelgeving op het gebied van brandgedrag volgens de geldende Nederlandse brandeisen en Europese brandklassen.

Toepassingsgebied Evenementen kunstgras

•  Gebouwen die dienen te voldoen aan Bouwbesluit 2012

•  Tijdelijke en permanente beurzen en tentoonstellingen

• Feesten en partijen, horeca, restaurants, hotels, Indoor events, sporthal, sportaccommodaties,   kinderdagverblijven, schoolgebouwen, winkelcentra, winkels, toonzalen, showrooms en evenementen.

Voor wie?

Je kunt beter vragen ‘voor wie niet?’ Kunstgrasland werkt tot nu toe samen met interieur ontwerpers, interieurbouwers, winkelketens, theaters, evenementenbureaus, beursgebouwen, restaurants, hotels, vakantieparken, sportaccommodaties, multinationals, kinderdagverblijven, school- en overheidsgebouwen. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Brandvertragend impregneren

Kunstgrasland beschikt over een aantal kunstgrassoorten die uitermate geschikt zijn als evenementen kunstgras. Wij kunnen ook zorgen voor het impregneren van kunstgras en andere textiele vloerbedekkingen met brandvertragende vloeistoffen.

 

Dit gebeurt op locatie via brandpreventie partners van Kunstgrasland. Als je wilt krijg je dan tevens een geldig certificaat van het geïmpregneerde kunstgras product.

 

Klik hieronder voor meer informatie over kunstgras:

Winkels |  EvenementenBrandvertragend | Interieurbouw

 

 

Terug naar HOME