Bezoek onze mobiele website
WELKOM, (AANMELDEN)
HELPDESK Bel met de helpdesk van Kunstgrasland 0492 - 31 97 82
Aangesloten bij WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
DELEN:

Kunstgras voor de interieurbouw

Kunstgras is ook een ideaal product voor een tijdelijke toepassing zoals een stand op een beurs of op een evenement. Het oogt natuurlijk, is relatief licht en kan makkelijke en snel geplaatst worden.

 

 

Bij Kunstgrasland werken wij al jaren samen met interieurbouwers, evenementenorganisaties,  winkelketens, theaters, beursgebouwen, restaurants, hotels, vakantieparken, sportaccommodaties, kinderdagverblijven, school- en overheidsgebouwen.

Zelf leggen?

Natuurlijk zijn interieurbouwers ervaren op het gebied van allerhande lastige klussen. Het leggen van kunstgras is op zich een vrij moeilijke opgave voor een onervaren legger maar aangezien het op een tijdelijk evenement of beurs zelden vast wordt gelegd, moet dit goed lukken.

 

Wij staan voor je klaar met advies en kunnen de klus altijd uit je handen nemen als  het nodig is.

Toepassingsgebieden kunstgras

Op zoek naar kunstgras voor een beurs, evenement, feest of openbare ruimte? Kunstgrasland is gespecialiseerd in kunstgras voor zowel indoor als outdoor toepassingen in openbare ruimtes.

 

Kunstgrasland levert kunstgras voor verschillende toepassingen: showrooms, winkels, winkelcentra, beurzen, evenementen, events, sporthallen, bedrijven, overheidsgebouwen, toonzalen en beursgebouwen

Gevaren

We mogen de gevaren van een eventuele brand niet onderschatten. Afgezien van het persoonlijk leed, kan een bedrijf haar goede naam verliezen en kan een incident voor ongekende imagoschade zorgen. Brandvertragend kunstgras en brandveilig kunstgras is de oplossing. Voorkomen is ook hier beter dan genezen.

 

Door met Kunstgrasland samen te werken op gebied van kunstgras en andere textiele vloerbedekkingen te werken voldoe je standaard aan de Nederlandse en Europese regelgeving op het gebied van brandgedrag.

Online bestellen

Ook kunstgras voor evenementen is bij ons gewoon online te bestellen. Wij bezorgen het kunstgras op de locatie waar je het nodig hebt of je kunt ervoor kiezen om het op te halen in Beek en Donk.

 

Mocht je nog vragen hebben, staan onze specialisten je telefonisch graag te woord of vul het contactformulier in op deze website.

 

Klik hieronder voor meer informatie over kunstgras:

WinkelsEvenementenBrandvertragend | Interieurbouw

 

 

Terug naar HOME