Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Kunstgras kopen

Bij Kunstgrasland kun je kunstgras kopen van uitstekende kwaliteit. Wij hebben diverse soorten kunstgras in ons assortiment. Kunstgras is de ideale oplossing voor iedereen die graag een groene tuin wil maar het onkruid verdelgen en het maaien liever achterwege laat. Ons kunstgras heeft dan ook minimaal onderhoud nodig. Je hoeft alleen het vuil te verwijderen en eventueel het instrooisel terug te vegen zodat het kunstgras zijn uitstraling behoudt.

 

Wie zijn wij

Kunstgrasland heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunstgras. Wij leveren aan de vakhandel en plaatsen in opdracht van aannemers, hoveniers, winkeliers en particulieren. We zijn het gehele jaar door geopend. Neem vrijblijvend contact met ons op.  Onze gespecialiseerde medewerkers beantwoorden graag al je vragen.

 

Online bestellen

Je kunt snel, veilig en simpel online bestellen via de webshop of je komt jouw bestelling afhalen bij ons centrale magazijn te Beek en Donk. Als je het kunstgras snel nodig hebt, kun je gebruik maken van onze unieke “Cash & Carry” formule. Kijken, kopen en direct meenemen!

 

Advies

Als je advies nodig hebt of wilt weten wat het kunstgras gaat kosten, al dan niet inclusief leggen, dan hebben wij behoorlijk wat informatie van jouw nodig. Dit bepaalt namelijk de prijs.

 

 

Dit zijn prijs bepalende factoren:

  • Kwaliteit en het type kunstgras?
  • Zelf leggen of laten leggen?
  • De afmetingen van het gazon?
  • Moeten er gelijmd worden, zo ja, hoeveel?
  • Is de ondergrond geschikt voor kunstgras?
  • Hoeveelheid grondwerk moet er verricht worden?
  • Wil je zelf werkzaamheden verrichten, graafwerkzaamheden?
  • Is het terrein goed toegankelijk? (aan- en afvoer materieel)
  •  

Offerte aanvragen

Voor een offerte hebben wij bovenstaande informatie nodig, een aantal foto’s van de situatie ter plekke, een plattegrond of tuinplan met de afmetingen. Neem zoveel mogelijk informatie mee als je naar ons toe komt.

 

Als je een offerte wil aanvragen tijdens een bezoek aan kunstgrasland, dan kun je het beste vooraf telefonisch een afspraak maken met één van onze adviseurs.

T. +31-(0)492-31 97 82

 

Kunstgras showtuin

Kunstgras moet je voelen en ervaren. Om jou te laten ervaren hoe kunstgras eruit ziet, hebben wij een showtuin aangelegd, waarin al onze kwaliteiten te zien zijn. Hier kun je inspiratie en ideeën opdoen en een keuze maken die past bij je specifieke wensen.

 

Wanneer je overweegt kunstgras te kopen, ben je van harte welkom op onze vestiging in Beek en Donk of vul ons informatieformulier in voor meer informatie. Bijna alle soorten uit ons assortiment zijn direct leverbaar.

 

Kijk voor actuele kunstgras aanbiedingen in onze webshop

 

 

terug naar < HOME >