Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Zo koop je het beste kunstgras...

Waar je op moet letten bij kunstgras kopen is het volgende:

als je een nieuwe tuin aan gaat leggen is een goede voorbereiding een must, neem geen overhaaste beslissingen en reageer niet meteen op zgn. “koopjes”. Je koopt kunstgras namelijk hooguit een paar keer in je leven, dus laat je daarom vooraf goed informeren.

 

 

Heb je ook genoeg van het intensieve onderhoud van je gazon? Kunstgras van Kunstgrasland heeft een zeer natuurlijke uitstraling en u hebt er nagenoeg geen omkijken meer naar.

Gespecialiseerd in kunstgras

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunstgras bij particulieren en bedrijven. Je kunt snel, veilig en simpel online bestellen via één van onze webshops, of via ons centrale magazijn te Beek en Donk. Je kunt je bestelling ook zelf op komen halen.  Als je haast hebt,  kun je gebruik maken van onze unieke “Cash & Carry” formule in ons magazijn. Kijken, kopen en direct meenemen!

Webshop met Webwinkelkeur

Kunstgrasland is aangesloten bij de Stichting Webwinkelkeur. Onze webshop voldoet aan de strenge eisen van de stichting. Voor jou de zekerheid dat je zorgeloos online kunt kopen in één van onze webwinkels!

Outlet

Als de prijs HÉÉL belangrijk is kun je ook terecht in onze kunstgras outlet Hier verkopen wij de uitlopende collecties van Kunstgrasland. Je kunt hier ook slagen voor goedkope kunstgras partijen en restanten. Heel veel korting en toch een hoge kwaliteit.

Belangrijke vragen

Door de veranderde marktomstandigheden zijn consumenten meer gaan letten op de prijzen, maar kwaliteitskopers zijn uiteindelijk beter af…  Als kunstgras nieuw is ziet het er allemaal leuk uit, maar na ingebruikname kom je er snel achter wat je werkelijk gekocht hebt!

 

Vraag je vooraf het volgende af…

Stap 1 Waar je het kunstgras voor wilt gaan gebruiken!
Stap 2 Wat voor soort kunstgras heb ik daarvoor nodig?
Stap 3 Laat je door ons adviseren! Zoek uit wat je mooi vindt en hetgene dat bij je budget past.

Eenvoudig kiezen

Kunstgras is er in heel veel soorten te krijgen. Wij willen je door de bomen het gras weer laten zien. Om de keuze gemakkelijker  te maken, hebben wij onze producten onderverdeeld in een viertal kwaliteiten.

 

Elk met zijn specifieke eigenschappen en geschikt voor diverse toepassingen.

 

 Budget. Voor wie op zoek is naar een koopje.

 Basic. Praktisch en goed geprijsd siergras.

 Solid. Natuurgetrouw en veelzijdig toepasbaar.

 Ultra. Optimale duurzaamheid, comfort en uitstraling.

Uitgebreid pakket

Kunstgrasland heeft een uitgebreid pakket. Van een compleet advies, tot het daadwerkelijke plaatsen en praktische onderhoudstips. Kunstgrasland kan alles voor je uit handen nemen! Kunstgras moet je voelen en ervaren. Om je te laten zien hoe kunstgras eruit ziet, hebben wij een kunstgras showtuin aangelegd, hier kun je alle kwaliteiten bekijken.

 

Laat je inspireren en kom kijken in onze showtuin!

terug naar < HOME >