Bezoek onze mobiele website
HELPDESK Bel met de helpdesk van Vloerenland +31 (0)492 - 31 90 15
DELEN:

Besparen? Doe het zelf

Kunstgras: Doe Het Zelf

Je kunt kunstgras aan laten leggen of “Doe Het Zelf” Kunstgras kopen. Met een aantal handige tips en een legplan is het goed zelf te realiseren. Het wordt er alleen maar goedkoper op als je zelf of met een handige buurman aan de slag gaat! Het levert je al snel een hele grote besparing op tot wel 50%.

 

Grondwerk en kunstgras

Grondwerk is ook zelf te doen alleen heb je dan wel een paar sterke kerels nodig…  Je kunt desnoods het grondwerk uitbesteden en het kunstgras zelf leggen. Het is de bedoeling het oude gras of overtollig zand te verwijdere. Verwijder 7-10 cm en breng dan ophoogzand aan, tril het aan met een machine en vergeet de hoekjes niet…  Nu kun je het kunstgras gaan leggen.

Online bestellen

Je kunt online het kunstgras bestellen en laten leveren op de door jouw gewenste dag. Je bestelt het kunstgras en alle gewenste accessoires in de webshop en als je hulp nodig hebt kan onze helpdesk je eenvoudig op weg helpen! Je kunt ook stalen aanvragen en dan kun je thuis kiezen welke het gaat worden.

 

Showroom en showtuin

Langskomen in Beek en Donk is ook een optie, daar kun je alle kunstgras kwaliteiten bekijken in onze showtuin. Wij leveren je bestelling dan thuis bij je af of je neemt je bestelling meteen mee! Vergeet de aanhanger dan niet…

Online leginstructie

Onze online leginstructie kun je bekijken en uitprinten, dan kun je tijdens het leggen stap voor stap de instructies volgen. Dan kan het haast niet meer fout gaan!

Kunstgrasvoordeelhal

Als de prijs echt HÉÉL belangrijk is sla dan je slag in de Kunstgrasvoordeelhal, hier vindt je alle uitlopende series van Kunstgrasland en Happy gras! Je vind hier ook partijen en restanten kunstgras tegen dumpprijzen. OP=OP!!!

Waarom kunstgrasland?

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Advies in showroom en showtuin (het hele jaar geopend)
  • Standaard alles op voorraad
  • 100% Europees kunstgras
  • Rechtstreeks af-fabriek
  • Messcherpe prijzen!
  • Advies op maat
terug naar < HOME >